ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Риск - Петър Петров ЕТ

Риск - Петър Петров ЕТ - пътно строителство, ремонт на пътища, терасиране на терени, вертикални планировки, озеленяване, поддържане на зелени площи в София

„Риск – Петър Петров“ ЕТ е компанията, която ще се заеме с всяка поставена от Вас задача, свързана с пътното строителство, вертикалните планировки и озеленяването. Тук работи екип от доказали се професионалисти, които ще изпълнят отговорно своята дейност, така че Вие да се радвате на отлично качество.

ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО
Фирмата би могла да се заеме с дейности като например строителството и ремонта на пътища, градски комуникации и инфраструктурите, свързани с тях. Сред услугите, на които ще разчитате, е и поддръжката на пътни съоръжения. Строежа на самолетни писти и спортни терени също няма да затрудни професионалистите.

ВЕРТИКАЛНИ ПЛАНИРОВКИ
Дейности като например насипване на земни маси,терасиране и укрепване не са чужди за компанията. Тя ще се заеме с паважа, тротоарните плочки и бордюри, асфалтовите смеси и замазки. Фирмата ще се заеме и с градинските алеи. Вертикалната планировка е и първият етап в озеленяването.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ
Що се отнася до тази дейност, фирмата ще се ангажира с проектирането, изграждането и поддръжката на зелени площи. Можете да разчитате на услугите ѝ и за двора, парка, градината. Услугите ще бъдат от полза и за обществени сгради, бизнес сгради, магазини, заведения, офиси и други. Тук експертите ще Ви предложат множество оригинални идеи.

За контакти:
0888/ 70 88 42
Петър Петров

Заповядайте!

Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ЖК.Надежда 2 бл. 233 вх А ет 3 ап 16
тел.: 0888/708842
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.730416 N 23.305294 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 753 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти