ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Аутдор Билдинг Груп ЕООД

Аутдор Билдинг Груп ЕООД в София - изграждане и проектиране на въжени паркове, детски площадки и съоражения, въжени мостове, люлки

„Аутдор Билдиг Груп“ ООД е компанията, която ще се ангажира с производството, а също и с изграждането на съоръжения и въжени паркове. Фирмата се специализира в изпълнението на разнообразни нестандартни поръчки като например изработката и монтажа на въжени мостове и катерушки, пирамиди и мрежи.

Компанията разчита на своя производствена база, където изпълнявани биват както индивидуални, така и корпоративни поръчки за въжени съоръжения.  Въжетата, с които се работи тук, са специални – изработени са от стомана и полиамид и са предвидени за детски катерушки. Отличават се с изключителна здравина, безопасни са за децата, а също така са удобни за захват. Всички използвани от фирмата материали притежават сертификат CE.

„Аутдор Билдинг Груп“ ЕООД е фирма, където се поддържа мнението, че игралната площадка е много повече, отколкото място за игра. Ако площадката бъде проектирана така, че да се подпомага детското развитие, то тя може значително да подобри детското здраве, а също и възможностите на малчуганите да научават нови и нови неща.  Тук проектирани и монтирани биват високи и ниски въжени площадки, увеселителни и спортни съоръжения. Услугите са цялостни – от планирането до монтажа.

Много интересни например са въжените градини, съчетаващи хоризонтални и вертикални препятствия, за изработката на които се използват мрежи, въжета и дърво. Те се монтират над земята, закрепени на дървета, пилони и метални конструкции. Изграждани могат да бъдат на открити и закрити пространства.

Компанията се старае и действително създава продукти, които цялото семейство може да използва заедно. Подобно нестандартно решение би могло да се превърне в любимо място, където много хора ще имат желание да тестват уменията си, а заедно с това и да се позабавляват. Продуктите на фирмата ще Ви позволят да изпитате тръпката да направите нещо, с което да извадите себе си от зоната си на комфорт, но също и да го направите по най-безопасния начин.

Тук ще откриете:

       - Въжени пирамиди

       - Люлки

       - Въртележки

       - Въжени паркове

       - Въжени мостове

       - Геокуполи

       - Въжени паркове в градска среда

Изпълнявани биват и нестандартни поръчки!

Заповядайте!

строителство на въжени паркове, въжени мостове, детски площадки
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1290 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти