ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Салон за красота Сияние

Салон за красота Сияние в Горна Оряховица предлага перманентно извиване на естествени мигли, перманентна очна линия, кавитация, вакуум липосукция, дермабразио, мезотерапия, фотоепилация, целутрон, липолазер, масажи, грим, маникюр, педикюр

Студио за красота „Сияние“ ще Ви предложи разнообразие от услуги и процедури, след които ще се чувствате и ще изглеждате чудесно! В салона работят професионалисти с опит и умения. Те ще се заемат с визията Ви, а накрая Вие ще се насладите на перфектните резултати.

В салона използвана бива най-съвременна апаратура, с помощта на която се извършват разнообразни процедури, като например:

КАВИТАЦИЯ
Тя представлява процес, предизвикван в тъканите и течностите с помощта на ултразвук. С помощта на процедурата мастните клетки се превръщат в течна субстанция, която организмът извежда чрез лимфната и отделителната система. Резултатът, на който ще се радвате, е свързан с намаляването на мастните тъкани в кожата и редуциране на теглото. С помощта на тази процедура ще намалите обема на целулита и е възможно да намалите до 2 сантиметра от обема на тялото само за една процедура.

ВАКУУМ ЛИПОСУКЦИЯ
Приставката за тази процедура имитира масаж с ръка, който изтласквана течностите, от междуклетъчното пространство към лимфните възли. Така се стимулира лимфния дренаж, с който завършва всяка процедура за кавитация на мазнините.

ДЕРМАБРАЗИО
То служи за изглаждане на кожата от неравности и увреждания. Процедурата е приложима за премахването на бръчки, на белези от акне и цикатрикси. С помощта на дермабразиото можете да се отървете и от тъмните петна по кожата и някои кожни образувания.
Диамантеното микродермабразио пък ще коригира неравностите по повърхността на кожата, някои белези и пигментация. С негова помощ ще намалите и броя на комедоните, фините бръчки и стриите. То стимулира и образуването на нов повърхностен слой на епидермиса.

КИСЛОРОДНА МЕЗОТЕРАПИЯ
При тази процедура в кожата се впръсква струя чист кислород, който успява да достигне до най-вътрешните кожни слоеве. По този начин тъканите успяват да се наситят с кислород, което от своя страна води до активиране и регулиране функциите на кожата. Терапията е подходяща за тийнейджъри, страдащи от акне, както и за пациенти в средна и зряла възраст.

РАДИОЧЕСТОТА НА ЛИЦЕ И ТЯЛО
радиочестотният поток се образува, когато заредените частици циркулират в затворен кръг. Поради съпротивлението в тъканта се генерира топлина, първоначално допринасяща за частичното разрушаване на колагена. На следващият етап помага за ремоделирането на колагеновите нишки и стимулиране производството на нов колаген.


ЛОКАЛНА МАГНИТНА ИНФУЗИЯ И ЕЛЕКТРОПОРАЦИЯ - ЗА ЛИЦЕ

Използват се принипите на електропорация и електроосмоза, за да осъществи проникването на активните компоненти дълбоко в кожните слоеве. При фунцията за лице продуктът се нанася на лицето, след което се използва накрайника на лице. Когато се използва ръкохватката за мезотерапия, козметикът трябва да използва едната ръка, за да държи сондата и с другата да докосва областта, която се третира, за да се създаде микро електро енергийна верига.

ФОТОЕПИЛАЦИЯ
Високотехнологичната апаратура представлява комбинация от YAG лазер и RF радиочестотен лифтинг, извършващ фотоепилация и фотоподмладяване.
Фототерапията ще Ви осигури трайно обезкосмяване, премахване на фини бръчки, подмладяване, лечение на акне, премахване пигментни петна и други.
YAG лазерът се използва за третиране на капиляри, премахване на белези от акне, а също и премахване на татуси.
RF предизвиква лимфен дренаж, подобряване метаболизма на кожата, формирането на нов колаген и редица други предимства.

ЦЕЛУТРОН
С помощта на този способ се разрешават проблеми с наднорменото тегло, забавената обмяна на веществата, атрофията на мускулни групи, липса на еластичност на кръвоносните съдове. Предлагани биват различни програми: Премахване на целулит, Лимфодренаж, Стягане на бюста, бедрата и корема, Мускулна стимулация.

ЛИПОЛАЗЕР
Използва LED светлинна терапия, имаща положителен ефект върху третираните части на тялото. Резултатите от процедурата са видими и още след първата процедура. Наблюдават се намаляване обиколката до 2-4 сантиметра след всяка терапия.

В студиото предлагани биват и разнообразни МАСАЖИ, на които да се насладите. Освен че ще бъдат приятни, те ще имат и благоприятно въздействие върху здравето и състоянието Ви.

Тук можете да се оставите в ръцете на професионалисти, които ще се заемат с ГРИМА, КОЗМЕТИКАТА и МАНИКЮРА ВИ!

Заповядайте!

салони за красота Горна Оряховица
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Горна Оряховица
адрес: ул. Вичо Грънчаров 9 А
тел.: 0889/691279
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:43.124605 N 25.686439 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 5939 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти