ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Щурлев ЕООД

Внос и продажба на цвеклови гранули - Велико Търново

ЩУРЛЕВ ЕООД, гр. Велико Търново се занимава тясно и специализирано с вноса и продажбата на цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло за територията на България. Със седалище във старопрестолната ни столица, фирмата извършва своята дейност в подкрепа на развитието на българското селско стопанство във всички негови проявления.

Вносът на суровината се осъществява от Австрия, като всичко това идва да покаже изключителното качество, което предлагаме. Дългогодишният ни опит и професионализъм ни направиха предпочитания партньор на българския фермер.

1 тон  цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло = 650 лв. , като въпросното съдържание бива разтваряно във вода в съотношение 1:10 . Когато бива поръчано по-голямо количество, фирмата поема ангажимента да осигури транспорта до определеното място за доставка. Предлагаме и удобни опаковки от по 40 кв., като продуктът ни има изключително благотворно влияние върху изхранването на преживни животни, като увеличава млеконадоя им.

Прибавяйки цвеклови резанки към дневната дажба на животните се отразява страшно положително върху количеството и съдържанието на мазнини и протеин в млякото. Енергийната стойност на цвекловите резанки е приблизително равна на тази от зърното на ечемика и пшеницата.

Много наши клиенти вече успяха да усетят предимствата на предлагания от нас продукт. Не се колебайте да пробвате и Вие. Най-големият подарък за нас е Вашият успешен бизнес.

цвеклови гранули велико търново, захарно цвекло велико търново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Велико Търново
адрес: ул. Никола Габровски /срещу Автогара Запад/
тел.: 0887/215235
e-mail:[javascript protected email address]
follow:

Вижте Щурлев ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1720 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти