ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Супрастил - 2005 ЕООД

Супрастил - 2005 ЕООД в София - топлоизолация, хидроизолация, поръчки за саниране на сгради в цялата страна, еталбонд, височинни ремонти

Фирма „Супрастил – 2005“ ЕООД определя като основна дейността си, свързана с топлоизолациите. Компанията може да се похвали с дълъг опит в областта на външните изолации на стени. В екипа на фирмата има професионалисти както при изолациите по алпийски способ, така и при тези със скеле.

Поръчките, които „Супрастил – 2005“ ЕООД изпълнява, са винаги съобразени с изискванията за ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ и ПОВИШАВАНЕ ЕНЕРГИЙНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СГРАДИТЕ. Клиентите, с които фирмата работи, са различни. Услугите се изпълняват на територията на цялата страна. Компанията извършва топлоизолация на:

- Цели сгради

- Отделни етажи

- Отделни апартаменти

- Къщи

- Отделни стени

- Поставя еталбонд.

Дейността винаги бива съобразявана с изискванията на клиентите, а качеството е отлично, независимо от сложността, големината или други фактори, свързани с обекта.
Използваните материали са висококачествени и също могат да бъдат съобразени с желанията на клиента.

Услугите, които компанията предлага, включват задължителен предварителен оглед. Той включва и професионална консултация с опитен специалист. Изпълнението на поръчките качествено и в срок са сред приоритетите на компанията.

Онова, с което тя се отличава от другите, е лоялността и наистина висококачествената изработка. Фирмата гарантира максимална ефективност на изолацията, а петте години гаранция също са от значение.

Цените са изгодни и винаги биват съобразявани с типа на обекта, условията за труд, както и използваните материали. Предвидена е и възможност за разсрочено плащане.

Заповядайте!

Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ЖК Младост - 2, бл. 228, вх. А, ет. 5, ап. 12
тел.: 0886/289723; 0896/644922
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.suprastil.com
GPS:42.644929 N 23.372916 E
follow:
Тази страница е посетена 610 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2018 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти