ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
НАСДОН

Авточасти и автомобили RENAULT - Благоевград

NASDON, гр. Благоевград е специализирана фирма, занимаваща се изцяло с внос на автомобили с марка RENAULT, камиони и авточасти – втора употреба. Съблюдаваме за качественото изпълнение на всеки един от предлаганите от нас продукти, за да бъдем максимално полезни на нашите клиенти. Предвид разнообразието, което предлагаме пък, цените са такива, че могат да удовлетворят всеки един, според нуждите му.

Работим с доказалия се в бизнеса с автомобили бранд RENAULT и най-доброто от неговия свят, моделите: Espace, Laguna, Megane, Scenic, Twingo, Clio, доказали във времето своето качество, на което може да се доверите. Заповядайте на място, където ще имате възможността да се запознаете лично с нашите предложения и техните спецификации. Ще имате и възможността лично да изпробвате избрания от Вас автомобил, преди да решите дали той е Вашият.

При наличие на технически проблем с Вашия автомобил, без значение какъв е модела, бъдете сигурни, че може да разчитате на нас. Държим големи количества авточасти за всички модели RENAULT на склад. Както нови, така и втора употреба.

внос на автомобили Благоевград, авточасти рено Благоевград, renault Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: главен път Е-79
тел.: 0878/703813; 0878/703814; 0878/703815
e-mail:[javascript protected email address]
web:nasdon.net
follow:

Вижте НАСДОН на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3201 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти