ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща Батишница

Къща Батишница край Русе - почивка, нощувки самостоятелна къща, селски туризъм, басейн, достъпни цени, еко туризъм

Носеща името на китното село в което се разполага, симпатичната Къща за гости „Батишница“ е едно прекрасни кътче, където ще прекарате чудесна почивка. Тук ще се разполагате на тридесет и осем километра от град Русе и ще се радвате на спокойствие и  гостоприемство.  Условията в къщата са отлични, а и всички удобства, които предлага, съвсем не са за пренебрегване.

ПОСТРОЙКАТА е ТРИЕТАЖНА, като първият и третият етаж подслоняват ПЕТ на брой СПАЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Стаите се радват на много уютно и комфортно обзавеждане. Оборудването също е добро – ще разчитате на телевизор с кабелна телевизия, както и на Интернет. Стаите се обслужват от три бани.
Подслонени НА ВТОРИЯ ЕТАЖ пък са хола, кухнята и трапезарията. Тук ще откриете всички уреди и прибори, с помощта на които да приготвяте храна за себе си и компанията. В хола пък ще откриете екстри като LCD телевизор,  а също така и уредба, както и лаптоп, които ще бъдат на Ваше разположение. Вилата се радва и на прекрасна камина, която може да се използва от гостите като барбекю.

Дворът ще бъде едно от любимите Ви места за отдих и почивка. Той e изпълнен с пъстрота и свежест. Тук ще откриете разнообразие от екзотични цветя и растения, създаващи уникална атмосфера, в която ще се наслаждавате на релакс. А за доброто Ви прекарване и прохладата Ви през летните дни ще се грижи и БАСЕЙН с размери 12 метра на 6 метра.
На разположение ще бъде и ПАРКИНГ за шест автомобила.

Къща за гости „Батишница“ ще Ви очаква!

почивка край Русе, нощувки край Русе, селски туризъм
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Русе
адрес: с. Батишница
тел.: 0897/388128
GPS:43.533663 N 25.869902 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1332 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти