ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Шери

Ресторант Шери в Благоевград е място с отлична кухня и обедно меню в началото на парк Бачиново

Ресторант „Шери“ е приятно заведение в Благоевград , където да разпуснете и да хапнете нещо вкусно. Ресторантът се намира на много удобно и лесно за откриване място. Разполага се в самото начало на алея Бачиново. Обстановката в заведението е много приятна и отпускаща, а и обслужването е винаги на ниво.

Тук можете да се настаните във ВЪТРЕШНИЯ САЛОН, разполагащ с място, достатъчно за настаняването на осемдесет души. А през горещите летни дни врати отваря и прекрасната лятна тераса, радваща се на пъстрота, свежест и много прохлада. Тя ще осигури място за още двеста души. А като фон на приятните разговори, които ще водите тук, ще звучи лека музика. Жанровете са поп, денс и българска музика.

Но не бива да забравяме, че най-важното за един ресторант, е храната. А тук  тя бива приготвяна наистина великолепно. В менюто ще откриете доста БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ЯСТИЯ, сред които да избирате. Включени са блюда от БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА КУХНЯ, а също и някои специалитети от МЕЖДУНАРОДНАТА. Богат е и изборът от питиета – предлагат се топли и студени, алкохолни и безалкохолни напитки. Ресторантът предлага и чудесно обедно меню, което освен много вкусно е и доста евтино – 3-4 лева.

Ресторант „Шери“ ще се радва да бъде и домакин на събитие, което искате да организирате.  Тук провеждани са били много тържества и чествания на празници, рождени и имени дни. Възможно е и планирането на бизнес срещи, семейни събирания, фирмени банкети и частни партита. Бъдете сигурни, че и сватбеното Ви тържество тук също ще бъде едно прекрасно преживяване.

Заповядайте в Ресторант „Шери“!

ресторанти Благоевград, заведения Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: алея Бачиново
тел.: 0899/145342
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.025953 N 23.10716 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1777 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти