ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Вилно селище Кочорите***

Вилно селище Кочорите в Пампорово - пълноценна почивка и релакс на достъпни цени

Прелестно място, където да отдъхнете и където ще прекарате една незабравима ваканция, е Вилно селище „Кочорите“. От тук ще имате прекрасната възможност да се насладите на красотата на планината, а също и на всички страхотни възможности за забавление и отдих, които Пампорово ще Ви предложи.

Но, разбира се, освен на страхотно разположение, тук ще се наслаждавате и на страхотни условия. Настаняването тук бива осъществявано в наистина елегантни условия, които съумяват да съчетаят традицията с модерното. Доста са и удобствата, на които ще се радвате по време на престоя си тук.

КЪЩИ С ДВЕ СПАЛНИ И ПАРНА БАНЯ

Къщите от този тип в комплекса са две на брой. Те са двуетажни, прилепени са една до друга и са с огледално вътрешно разположение една спрямо друга. Постройките могат да подслонят по четирима души.
На първото ниво ще откриете просторен хол, радващ се на емпоре и прекрасна камина. Предвидена е и оборудвана кухня, а също и трапезария. На това ниво се разполага и гараж, където да паркирате автомобила си. На разположение ще имате и тераса, от която можете да излезете на пътя, ограждащ комплекса.
Второто ниво подслонява две спални помещения и две самостоятелни бани. От двете стаи може да се излезе към тераса, гледаща към вътрешния двор на комплекса.
Ще разполагате и с външна камина.

КЪЩИ С ДВЕ СПАЛНИ И САУНА

Седем са постройките от този тип. Те са двуетажни и се намират във вътрешния ред на комплекса. Вътрешното им разположение е огледално, а всяка от къщите ще предложи място, достатъчно за настаняването на четирима души.
И тук ще разчитате на комфортен хол с емпоре и камина. На първото ниво се разполагат кухнята и трапезарията.
На второто ниво ще откриете двете уютни спални помещения. От тях се излиза към терасата, гледаща към пътя, ограждащ селището. На разположение са и две самостоятелни бани.
На терасата Ви ще има и външна камина. Ще се радвате на парна баня и сауна, както и на гараж.

КЪЩА С ТРИ СПАЛНИ И САУНА

Тя е най-голямата в комплекса, разполага се на две нива и ще я откриете във вътрешния ред от къщи. Къщата ще предложи място за настаняването на шестима души. Те ще разчитат на три спални помещения.
Доста просторен е холът, който ще Ви посрещне на първото ниво. И тук ще се радвате на емпоре и камина. Тук на разположение ще имате и голяма кухня, предлагаща Ви и бар плот, гледащ към хола. Уютна и много приятна е и трапезарията, която разполага и с шкаф за вино. В къщата предвидено е и помещение за фитнес, както и самостоятелна баня. Терасата тук контактува с вътрешния двор на селището.
Второто ниво е мястото, където се разполагат трите спални помещения. Двете по-малки се радват на чудесна обща тераса, от която може да се слезе към пътя. Голямата спалня пък се радва на собствен балкон, гледащ към двора.
На разположение ще имате гараж, а също и външна камина, разполагаща с едната от терасите.

В сайта на комплекса ще откриете подробна информация за цените.

Вилно селище „Кочорите“ ще Ви очаква!

хотели Пампорово, нощувки Пампорово, почивка Пампорово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пампорово
адрес: к.к. Пампорово
тел.: 0888/450777; 0888/806052; 02/9311074
e-mail:[javascript protected email address]
web:kochorite.com
GPS:41.66198 N 24.671203 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 952 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти