ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Рави 1994 ЕООД

Рави 1994 ЕООД в София - производство на тестени изделия, козунаци, сладкарски изделия, тестени изделия

„РаВи 1994“ ЕООД е фирма, предлагаща богат избор от тестени и козуначени изделия. Компанията се занимава с направата на пайове, великденски козунаци, обредни хлябове, закуски, кифлички и всякакви тестени изделия. Фирмата е известна с отличните продукти, които предлага. „РаВи 1994“ ЕООД се старае винаги да предлага на клиентите си най-доброто, което е и причината фирмата целогодишно да обновява асортимента си и да вкарва все нови и нови предложения.

Фирмата е създадена през 1994 година като в началото дейността ѝ е била насочена към хлебопроизводството. През 1998 година започва и производството на закуски. Компанията започва и поддръжката на няколко от училищата в град Ловеч по програмата „Закуска с топло мляко“. От 2005 година насам компанията разполага със собствено голямо помещение, изградено като цех за производството на тестени изделия. Изгражда се и сладкарска работилница.

КОЗУНАЧЕНИ ИЗДЕЛИЯ
Направата на един истински козунак никак не е лесна задача. Това е цял ритуал, с който не всеки може да се справи. Малко са онези, които са запознати с тънкостите и технологията, по която се прави този сладкиш. И ако искате да се насладите на автентичния му вкус, то определено трябва да се обърнете към „РаВи 1994“ ЕООД, където предложени ще Ви бъдат най-вкусните козуначени изделия. Произвеждани биват: великденски козунаци, мраморни козунаци, козунаци с ром и стафиди, плетеници, медени кексове, мини кифлички, пайове, козуначени рула и други.

ТЕСТЕНИ ЗАКУСКИ
Фирмата произвежда и най-различни закуски. Тук ще откриете предложения като: вити баници, кифли с шоколад и мармалад, милинки, пици (цели и на парче), кашкавалки, месенк, балатонки.

СЛАДКАРСКИ ИЗДЕЛИЯ
Изкусителни са и десертите и сладкарските изделия, от които ще можете да избирате. Предлагат се сочни баклави, козуначени парфета, както и още много интересни сладкиши.

„РаВи 1994“ ЕООД има разнос в над 70 търговски обекти на територията на гр. София

Фирмата приема оферти за суровини и материали на следните телефони:

0877/15 15 51
Радослав Петков

Заповядайте!

производство на тестени изделия
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ул. Лепенец 41 А
тел.: 0876/151551
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.706514 N 23.377892 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1530 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2018 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти