ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Фантазия***

Комплекс Фантазия в София - нощувки, настаняване, ресторант с лятна градина и отлична кухня

Комплекс „Фантазия“ е очарователно място в София, където да се настаните комфортно и където да се позабавлявате. Елегантния комплекс ще откриете в квартал „Овча купел“. Тук ще се наслаждавате на наистина стилна обстановка, а също и на отлично обслужване. В комплекса ще можете да планирате и провеждате весели частни партита и събирания, както и да организирате чудесни събития.

Комплексът предлага на своите гости малка, но доста елегантна ХОТЕЛСКА ЧАСТ. Тя е представена от осем помещения, представляващи ДВОЙНИ СТАИ. Всички те са стилно обзаведени, а също така се радват и на чудесно оборудване. На разположение ще бъде климатик. Ще имате и телевизор, както също и кабелна телевизия. Можете да използвате телефон, както също и мини бар. Помещенията се радват и на луксозни бани.

Очарователен е и РЕСТОРАНТЪТ. Той ще Ви покани в просторния си ВЪТРЕШЕН САЛОН, където предлагани биват сто и тридесет места. Тук организирани могат да бъдат тържества по всякакъв повод. Заведението е било домакин и на множество частни събирания, мероприятия, събития и партита.
Менюто също е отлично. То включва разнообразие от ястия, всяко от които специално подбрано от майстор-готвача. Бъдете сигурни, че кулинарните изкушения тук наистина ще Ви впечатлят.
На разположение ще бъде и прекрасна ЛЯТНА ГРАДИНА. Тя разполага с двеста места за настаняване. Впечатлени ще останете от нейната свежест и зеленината, която цари наоколо. Край Вас ще има много дървета и сянка, както и приятни кътове, в които да се настаните. Елегантното озеленяване наистина прави впечатление. Тук ще откриете и чудесен малък парк с много дървета и цветя. Обособен сред големите борове е и приятен кът за отдих.
Част от прекрасната лятна градина е превърнат в лятна кухня, където се разполага и барбекю. Тук майстор-пицарят ще върти тестото и ще приготвя пиците пред очите Ви. Те биват печени в специално приготвена за целта пещ на дървени въглища.

За малките гости на комплекса предвиден е и чудесен ДЕТСКИ КЪТ. В лятната градина е обособена чудесна открита площадка, където децата ще се наслаждават и на игри и веселие. Те ще се радват на люлки и цветна пързалка, както и на още много други забавления. Всички съоръжения са обезопасени.

ЦЕНИ:

Двойна стая – шестдесет лева
Студио – сто лева

Комплекс „Фантазия“ ще Ви очаква!

нощуви София, ресторант София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ЖК Овча Купел-2, бул. Президент Линкълн 92
тел.: 0888/472466; 0887/818666
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.fantasiabg.com
GPS:42.686564 N 23.239254 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1450 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти