ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Механа Кукуш***

Механа Кукуш в София - сръбска скара, традиционна кухня, домашни специалитети

Механа „Кукуш“ е заведението, където ще се радвате на комфортна обстановка, на добро обслужване, както и на отлична кухня. Разположението на механата също е много добро – ще я откриете на улица „Кукуш“ №1, където се радва на уют и спокойствие. Заведението предлага общо СТО И ЧЕТИРИДЕСЕТ МЕСТА, разпределени в ДВЕ свързани помежду си ЗАЛИ.

Храната, на която ще имате удоволствието да се насладите тук, е наистина страхотна. Всъщност, заведението може да бъде определено като едно същинско царство на балканската кухня, защото тук предлаган биват разнообразни ястия, приготвяни по автентични рецепти от балканския регион. За направата на всяко от сервираните тук блюда пък се използват винаги пресни и качествени продукти.

Доста БОГАТО е МЕНЮТО, от което ще можете да избирате. В него включени са най-разнообразни свежи салати, вкусни чорби, както и гозби. Ще можете да се насладите и на уникалната сръбска скара, както и на чудесното родопско чеверме на жар. Изкушение за много от гостите представляват вкусните баници, както и десертите, приготвяни по стари и изпитани рецепти. Напитките, които се предлагат, също са най-различни.

Екипът в Механа „Кукуш“ е сформиран от хора, имащи дългогодишен опит в областта на кулинарията. Готвачите винаги подбират най-доброто за клиентите и се стараят ястията винаги да отговарят на високите очаквания на гостите. Гостите ще се радват и на ПЕРФЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Удобство за посетителите на заведението ще бъде наличието на ГОЛЯМ ПАРКИНГ, където да оставите автомобила си. А в самото заведение, освен на отличната храна и приятната обстановка, ще се радвате и на чудесна музика, изпълнявана на живо от ОРКЕСТЪР.

Механата е подходящо място, където ще можете да се насладите на вкусен обяд, както и на отлична вечеря. Тук организирани могат да бъдат и семейни тържества, събирания с приятели, фирмени партита, честване на празници, както и планирането на празненства за всеки повод. Ако желаете, можете да се договорите и за отстъпки, промоции, както също и за КЕТЪРИНГ.

Механа „Кукуш“ ще Ви очаква!

механи София, заведения София
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
GPS:42.718264 N 23.291461 E
follow:

Вижте Механа Кукуш на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1715 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти