ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Долче Вита**

Комплекс Долче Вита в Мездра - почивка, нощувки на достъпни цени, настаняване

Приятно място, където да се настаните и да прекарате една приятна ваканция сред природата, е Комплекс „Долче Вита“. Комплексът се радва на отлично разположение съвсем близо до красивия град Мездра и китното село Дърманци. Тази страхотна локализация ще осигури на гостите близост и до очарователната местност Калето, разполагаща се на около петстотин метра. Комплексът разчита и на собствен микробус, благодарение на който биват осигурявани всички транспортни нужди на гостите.

Хотелът с радост посреща и настанява гости по всяко време в годината. Легловата база на комплекса е двадесет и две места. Те биват разпределени в ЕДИНАДЕСЕТ на брой елегантно обзаведени СТАИ. Всички те разчитат на собствени бани/тоалетни и ще предоставят на своите обитатели всички необходими им удобства. Така например тук ще разполагате с климатик, а също така и с хладилник. На разположение ще имате и телевизор, на който ще гледате разнообразни сателитни програми. Няма да Ви липсват и съвременни удобства като например достъп до Интернет.

Комплексът ще Ви покани и в своите заведения – БАР и РЕСТОРАНТ. Те ще Ви впечатлят с прекрасната си обстановка и уютната си атмосфера. В ресторанта предложено ще Ви бъде доста богато меню, в което ще избирате сред най-различни ястия от българската национална кухня. Всяко от тези блюда ще бъде приготвено отлично, а и обслужването, на което ще се радвате, също ще бъде на съответното ниво.
През летния сезон заведенията биват разширявани, благодарение на допълнителни маси, които биват поставяни на двете прекрасни летни ТЕРАСИ край БАСЕЙНА.

Гостите ще се радват и на разнообразие от допълнителни удобства. На услугите Ви например ще бъде открит плувен басейн, чийто размери са доста добри. Ширината му е 5 метра, а дължината – цели 25 метра. Той ще бъде най-подходящото място за отдих, за спорт, а също и за плаж, сред заобикалящата Ви природа.
Друго удобство, от което можете да се възползвате, е КОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА. Тя е модерна и добре оборудвана. Подходяща ще бъде за провеждането на бизнес срещи, семинари, обучения, конференции и въобще всякакви мероприятия.
Можете да разчитате и на осигурено място на ОХРАНЯВАНИЯ ПАРКИНГ.

Комплекс „Долче Вита“ с радост ще се заеме и с организирането на всякакви шоу програми. Можете да ангажирате хотела и с планирането на балове, празници, сватби, банкети и тържества по всякакъв повод. Тук се организира и конкурсът „Мис Мездра“.
Като гости на комплекса ще можете да разчитате и на организиране на най-различни ЗАБАВЛЕНИЯ и РАЗВЛЕЧЕНИЯ. Така например ще можете да се отдадете на приятна разходка с водач по живописните екопътеки из околността. Приятни са и пикниците сред природата, риболовът. Организирани биват дори и интересни разходки с каруца. Можете да вземете участие в различни фолклорни събития. Интересно е и брането на билки, лечебни растения и гъби. Предложени ще Ви бъдат и велосипеди под наем, с които да се разходите из околността. Организирани от комплекса биват и турове из най-забележителните манастири в Северозападна България.

ЦЕНИ:
Стая с отделни легла – 50.00 лв
Стая със спалня – 60.00 лв
Апартамент – 80.00 лв

Комплекс „Долче Вита“ ще се радва да бъде Ваш домакин!

хотели Мездра, нощувки Мездра
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Мездра
адрес: гл. път Е 79, 1.5 км. преди гр.Мездра
тел.: 0878/501235; 0910/92921
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:43.134138 N 23.707809 E
follow:

Вижте Комплекс Долче Вита на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1608 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти