ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Вардар***

Ресторант Вардар в Дупница - средиземноморска и гръцка кухня, вегетарианска кухня, доставка на храна, отлично обслужване, лятна градина

Едно от най-добрите заведения в град Дупница безспорно е очарователният Ресторант „Вардар“. Това кътче е тихо и спокойно и ще Ви предложи чудесна обстановка, в която да се настаните и да се насладите на вкусния си обяд или вечеря. Тук ще се почувствате предразположени, ще се отпуснете и ще успеете да си прекарате наистина добре. За това ще се погрижи стилната обстановка, както и приятната музика, която ще звучи като фон на веселите Ви разговори.

Заведението обаче успява да впечатли не само с уникалната си атмосфера, но и със страхотната си кухня. Много и най-различни са деликатесите, които заведението ще Ви предложи. В менюто ще откриете и чудесни предложения от ГРЪЦКАТА, както също и от СРЕДИЗЕМНОМОРСКАТА КУХНЯ. Онези, които предпочитат ВЕГЕТАРИАНСКАТА КУХНЯ също ще се радват на голям избор от ястия.  А освен разнообразието от вкусни предложения за закуска, обяд и вечеря, тук предложени ще Ви бъдат и висококачествени питиета.

На входа на Ресторант „Вардар“ ще бъдете посрещнати от усмихнатия персонал на заведението. Той ще Ви въведе в обстановката на заведението и ще Ви настани. Тук предлагани биват места както във вътрешния салон, така и на открито. Разбира се, можете да направите и предварителна резервация. Заведението и условията, които то предлага, ще бъдат идеални за групи. Ресторантът е и добро място за деца – те определено няма да скучаят.

Гостите лесно ще открият МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ.
А друго предимство, което ресторантът предлага, е възможността да се наслаждавате на отличната храна на заведението в домашни условия. Предлага се ХРАНА ЗА ВКЪЩИ, като ще разчитате и на доставка до дома.

Заплащането в заведението може да бъде в кеш, както и чрез някоя от следните карти: Visa, Mastercard, Discover, American Express.

Ресторантът работи всеки ден от 10:00 часа до 24:00 часа.

Ресторант „Вардар“ ще Ви очаква!

ресторанти Дупница, доставка на храна Дупница
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Дупница
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1737 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти