ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Солна пещера

Солна пещера в София - солни терапии за деца и възрастни с цел лечение на респираторни и кожни заболявания, астми

Врати отвори ПЪРВАТАСОЛНА ПЕЩЕРАВ БЪЛГАРИЯ. Ще я откриете на територията на град София, а адресът е улица „Руен“ №18. Пещерата представлява специално помещения, изградено изцяло от хималайска и каменна сол. Тя има способността да създава здравословен микроклимат, така че тук ще можете да се насладите на глътка наистина свеж въздух.

Пещерата подражава на естествените солни пещери. За целта абсолютно целите стени, а също и пода на помещението, са изградени от каменна сол, освобождаваща отрицателни йони, които от своя страна са изключително полезни  за човешкия организъм. Пещерата е изградена от внушителните десет тона чиста хималайска сол, както и от два тона бяла каменна сол. Всеки от солните камъни, използвани за направата ѝ, тежи 20-30 килограма. Тук, също както и при естествените пещери, ще видите сталактити, сталагмити и сталактони, красиви водопади и още много и най-различни причудливи форми. Осветлението в пещерата е приглушено – ще виждате красиви светлосенки в розово и оранжево. Като фон пък ще звучи приятна, успокояваща музика. Всичко в „Солната пещера“ ще Ви помогне да се отпуснете и да се насладите на приятни мигове.

Всъщност, ПРЕСТОЯТ Ви В УНИКАЛНАТАСОЛНА ПЕЩЕРА“ ще ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕРАПИЯ – тук ще вдишвате полезните отрицателни йони, както и всички 84 минерала, съдържащи се в хималайската сол. Този вид лечение е доказало своите добри резултати. Страдащите от бронхиални оплаквания, астма, синузит, сенна хрема, нервност, нарушения на съня и концентрацията, хъркане и др., а също и кожни заболявания като екзема, псориазис, дерматит и не на последно място алергии, ще почувстват облекчение. Особено препоръчително е за ежегодна профилактика на организма и повишаване на имунитета.

Тук е и мястото, където ще откриете голямо разнообразие от солни продукти, които ще можете да закупите и да използвате у дома. Предложена например ще Ви бъде разнообразна трапезна сол, както и продукти от хималайска сол, като лампи, свещници, плочи за готвене, ароматерапия и др.

Ще можете да избирате и сред множество различни видове соли за вана.
Популярност добиват и солните пана. Солните пъзели например представляват квадрати с размери 50Х50 см. и са изградени от солни камъни с различен цвят. Фирма „Салио“ ЕООД, представляваща дистрибутор за България, ще Ви предложи този патентован продукт, чийто 22 модела могат да образуват различни картини.Свежият и чист микроклимат, който създават, пък ще бъде благоприятен за Вас. Солните панели за сауна също са добър избор.Освен красотата и стила, който ще внесат в дома Ви, солните плочи също ще укажат благоприятно въздействие върху здравословното Ви състояние.

Заповядайте!

солни терапии, лечение на астми
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1916 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти