ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Рувен транс ООД

Рувен транс ООД - меджународен автомобилен транспорт, транспортни услуги, логистика

Фирма „Рувен тпранс" ООД започва своята дейност през 2002 година. Компанията е ангажирана в областта на международния автомобилен транспорт. Днес фирмата се радва на положителни отзиви от всички свои клиенти както в Европа, така и в страни от Близкия Изток като например Азербайджан, Турция, Ирак, Грузия, Иран, Туркменистан, Армения.

„Рувен транс“ ООД се занимава с ТРАНСПОРТА НА АВТОМОБИЛИ ЗА ОФИЦИАЛНИ ДИЛЪРИ на световно известни марки в Грузия, Армения, Турция, Азербайджан, Иран и Туркменистан. А задачата, която компанията поставя пред себе си ежедневно, е да доказва качеството на услугите си пред своите клиенти.

Като превозвач компанията търси синхрона между изпращач и получател, стремейки се да предложи най-изгодните и достъпни цени. За целта фирмата използва богата гама услуги и сътрудници, благодарение на които клиентите получават винаги най-добрите решения.

АВТОПАРКЪТ на фирмата е представен отлично от 51 НА БРОЙ АВТОВОЗА. Екипът е сформиран от професионални шофьори с дълъг опит в превоза на автомобили, бусове и др. Компанията е една от най-бързо развиващите се транспортни фирми у нас.

Онова, което прави компанията толкова успешна на пазара, е точността и отговорността, проявена към работния процес и клиентите. Предимство, благоприятстващо развитието на компанията, е и географският план и по-конкретно фактът, че България се намира на границата на Европа и Азия, при това представлява и външна граница на ЕС.

Освен международен автомобилен транспорт, компанията предлага и ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ за Европа и Азия.

Доверете се на „Рувен транс“ ООД!

международен автомобилен транспорт, транспортни услуги, логистика
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пазарджик
адрес: с. Огняново, ул. Ал. Стамболийски 53
тел.: 0888/118181
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.993710 N 24.092826 E
follow:

Вижте обекта на по-голяма карта
Тази страница е посетена 2521 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти