ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел ЕОС***

Хотел ЕОС във Видин - настаняване, почивка, отдих, бизнес туризъм, нощувки на добри цени

Приятно място за отдих в красивия Видин е симпатичният Хотел „ЕОС“. Той ще Ви впечатли с модерната си и доста стилна архитектура. Разположението му пък го прави доста лесен за откриване – намира се на адрес булевард „Панония“ №64. А освен на страхотна локализация, гостите тук ще се радват и на всякакви удобства и истински комфорт – идеалните условия за прекарването на спокойна и приятна почивка.

Различни са помещенията, които хотелът е предвидил за настаняването на своите гости. Шест на брой са ДВОЙНИТЕ СТАИ, които могат да бъдат отдавани и като единични. Можете да се настаните и в ТРОЙНАТА или в ЧЕТВОРНАТА СТАЯ. На разположение в хотела са и три ЧУДЕСНИ АПАРТАМЕНТА.
Всички тези помещения ще Ви предложат модерна обстановка, както и всички необходими Ви удобства. На разположение ще имате собствена баня/тоалетна, като тези в апартаментите са оборудвани с вани. Ще можете да използвате и климатик. Предоставен ще Ви бъде и телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. Можете да разчитате и на достъп до Интернет. Стаите се радват и на ТЕРАСИ.

РЕСТОРАНТ „ЕОС“ също ще се радва много на посещението Ви. Той разполага с място за шестдесет души. Обстановката на заведението е много уютна и отпускаща. Обслужването също е на съответното ниво. Тук кулинарните желания на всеки ще бъдат сбъднати, благодарение на майсторството, с което готвачите тук се отнасят към приготвянето на блюдата. Ресторантът ще е идеалното място, където да организирате честването на празници, фирмени и частни партита, коктейли и въобще всякакви тържества. 

Главните готвачи на заведението са истински майстори и с удоволствие приготвят всяко от предлаганите ястия. Това е и причината, поради която професионалният екип бързо се утвърждава в областта на КЕТЪРИНГ УСЛУГИТЕ. Можете да разчитате, че екипът ще откликне бързо на всеки, който иска да организира едно наистина незабравимо мероприятие.

Всички гости на хотела ще разчитат и на място на паркинга.

ЦЕНИ:
Единична стая – четиридесет лева
Двойна стая – петдесет лева
Четворна стая – осемдесет и шест лева
Апартамент – седемдесет лева

В цените включени са: нощувка, туристически данък, закуска (ще можете да я изберете при настаняване)

Хотел „ЕОС“  ще се радва на посещението Ви!

нощувки Видин, почивка Видин, хотели Видин
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Видин
адрес: бул. Панония 64
тел.: 0898/656219; 0897/925849; 094/623259
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hoteleos-vidin.com
GPS:44.001243 N 22.87235 E
follow:

Вижте Хотел ЕОС на по-голяма карта
Тази страница е посетена 923 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти