ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Жардин ЕООД

Жардин ЕООД в Бургас - доставка на цветя и букети, онлайн поръчка на цветя, аранжировка на цветя и подаръци, сватбена агенция

Магазин за цветя „Жардин“

Магазин за цветя „Жардин“ има богат опит в областта на флористиката, аранжирането, а също и в интериорния дизайн. Един от най-предпочитаните сайтове за доставка на цветя и букети  ще Ви предложи прекрасни букети, аранжировки, чудесни кошници с цветя и подаръчни кошници. Всички те са дело на опитните флористи на фирмата, които винаги следват последните тенденции във флоралния дизайн. ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ще Ви предложи и най-различни саксийни растения. Тук ще откриете и богат асортимент от елегантни вази и изискани подаръци, подходящи за различни поводи. Налични са и уникални картички. Жардин предлага бутикови аранжировки от сухи и свежи цветя.

Магазин „Жардин“ ще Ви предложи наистина голямо разнообразие от букети – класически, артистични и романтични. Много са и аранжировките, подаръчните и благодарствените кошници, измежду които ще можете да избирате. Но освен това, магазинът ще Ви предложи и много услуги. Разчитайте, че професионалистите тук, ще се заемат и с ДЕКОРАЦИЯТА НА ЗАЛИ за партита и бизнес срещи, както и с изработването на скулптурни композиции от цветя за аранжирането на изложения и търговски площи. Съобразно с повода и събитието, което смятате да организирате, тук изготвени ще бъдат и специални художествени проекти, по които ще бъдат изработени неповторими ЦВЕТНИ УКРАСИ за СЦЕНИ и зали. На услугите на магазина ще можете да разчитате и в случай че се нуждаете от професионални флорални решения за ресторанти, хотели, офиси, а защо не и за дома!

Сватбена агенция „Жардин“

Сватбена агенция „Жардин“ ще се заеме с планирането, подготовката, организирането, както и с ДЕКОРИРАНЕТО НА ВАШАТА СВАТБА. Екипът на агенцията ще създаде концепция и едно цялостно решение на събитието. Благодарение на това, младоженците ще бъдат спокойни и ще се насладят изцяло на вълшебството на своя сватбен ден!

Сред услугите, с които агенцията ще Ви бъде от полза, са: ЦЯЛОСТНО ПЛАНИРАНЕ НА СВАТБАТА; индивидуален подход и гъвкави решения; професионална подготовка на събитието; ангажиране на обредна зала и църква, както и организация на сватбения ритуал извън обредната зала; съставяне и разпределяне на сватбения бюджет; изготвяне предложения за ресторанти; декорация на зала, избора на булчински букет, бутониери и цветна украса на автомобил; осигуряване на музика (дисководещи, фолклорни изпълнители, класически музиканти); сватбена фотография и видеозаснемане; предложения за сватбена торта и погачи; изготвяне на покани, менюта, картички; осигуряване на фойерверки и пироефекти.

онлайн магазин, доставка на цветя и букети в цяла България, сватбена агенция
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Бургас
адрес:
тел.:
GPS:42.504455 N 27.474371 E
follow:
Тази страница е посетена 1883 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти