ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Транс Хит

Автобусни превози Транс Хит в Благоевград - превози в страната и чужбина, организиране на екскирзии, нощувки, настаняване

„Транс Хит” е фирма, която предлага извършването на ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. За целта компанията използва автобуси, както и 8-местен микробус. Фирмата би могла да се ангажира и с организирането на екскурзии. Извършвани биват и ПРЕВОЗИ НА ГРУПИ за различни мероприятия като например сватби, кръщенета, мачове и други.

Планирани могат да бъдат и еднодневни ЕКСКУРЗИИ. Предпочитани биват тези за плаж на Бяло море. Често се извършват и превози до Рилски манастир, до Мелник, до Банско и въобще до всички интересни туристически дестинации. На фирма „Транс Хит“ можете да разчитате и в случаите, когато се нуждаете само от ПРЕВОЗ НА БАГАЖ.

ЦЕНИ:

За 8-местен микробус:
0,60 лева на километър
0,55 лева над 200 километра за деня

За автобуси:
за 30 места – 1,30 лева/километър
за 40 места – 1,40 лева/километър
за 50 места – 1,60 лева/километър
за 69 места – 1,70 лева/километър

Автобусът се отдава под наем срещу 360 лв. на ден.

Цените за без ДДС.

Големи са отстъпките за туристически групи и уикенд пакети!

Чувствайте се поканени и в елегантния ХОТЕЛХИТ“ – най-големият семеен хотел за региона на град Благоевград. Ще го откриете да се разполага на два километра от центъра на града, под цигарената фабрика. Това спокойно място ще осигури нужните условя за отдих например на групите пътуващи към страхотния ни ски курорт Банско, намиращ се на шестдесет километра оттук. Хотелът е и идеално място, където да спрете и починете на път за южната ни съседка Гърция.

Хотел „Хит“ предлага ПЕТДЕСЕТ И ПЕТ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ. Те биват разпределени в различни по вид стаи. Петнадесет на брой са ДВОЙНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ, една е ТРОЙНАТА СТАЯ. На разположение ще бъдат и девет спални, както и ДВА АПАРТАМЕНТА. Помещенията ще Ви предложат собствени бани, а също и климатици. Осигурен ще Ви бъде и телевизор, на който ще гледате кабелна телевизия. Ще имате достъп и до Интернет.

Уютен и комфортен е и РЕСТОРАНТЪТ в хотела. Той предлага петдесет и пет места, а менюто е богато на изключително вкусни ястия. Той е и идеално място за провеждането на частни и фирмени партита, както и за организирането на всякакви тържества и събития. Можете да разчитате и на рум сървиз. Осигурен за гостите е и безплатен охраняван паркинг.

Хотелът ще предложи на своите гости и чудесни еднодневни екскурзии до дестинации като Бяло море, Рилски манастир, Банско, Мелник и други. Хотел „Хит“ разполага и със собствен луксозен транспорт.

ЦЕНИ:
Двойна стая – 30 лева
Спалня лукс – 40 лева
Тройна стая – 50 лева
Апартамент – 60 лева
Апартамент с джакузи – 80 лева

Заповядайте!

превози в страната и чужбина, организиране на екскирзии, нощувки, настаняване
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес:
тел.:
GPS:41.994196 N 23.072877 E
follow:
Тази страница е посетена 1420 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти