ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Магазин Лотос - 2004

Магазин Лотос - 2004 в Благоевград - обзавеждане за баня, вани, душ кабини, аксесоари за баня, фаянс, теракота, мебели по поръчка

Магазин "Лотос – 2004" в Благоевград  е мястото, където предложено ще Ви бъде цялостно обзавеждане за бани и санитарни помещения. Магазинът се намира на удобно и лесно за откриване място в града – булевард „Св. Св. Кирил и Методий“ №23.

Услугите и продуктите, които магазинът ще Ви предложи, са много и най-различни. Тук ще откриете висококачествен испански фаянс и теракота. Ще можете да избирате и сред голямо разнообразие от смесители и всякакви аксесоари за баня. В магазина се предлагат и вани, а също и душ кабини. Качествени и стилни са и PVC МЕБЕЛИТЕ. Те могат да бъдат правени и по поръчка от страна на клиента.

Една от най-важните услуги, които магазинът предлага, е готовността да бъде изготвен СПЕЦИАЛЕН 3D ПРОЕКТ ЗА БАНЯ. Благодарение на него ще придобиете напълно цялостна представа за начина, по който ще изглежда въпросното помещения с избраните от Вас мебели. Можете да разчитате и на квалифицирания персонал, който винаги ще бъде насреща, в случай че търсите съвет или искате да чуете и професионално мнение.

Магазин "Лотос – 2004" ще предложи на клиентите си и изделията на световно известни марки като:

- ROCA

- Vidima

- Grohe

- FAT

- TEKA

- PYRAMIS

 

 Заповядайте в Магазин "Лотос – 2004" и открийте онова, което търсите!

 

обзавеждане за баня Благоевград, мебели по поръчка Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 2588 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти