ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел К2 ****

Хотел К2 в Годлево - почивка, нощувки, разходка с АТВ, пейнбол, конна езда, риболов, ски туризъм в Банско и Разлог

Хотел „К2“ е прелестно място за отдих сред планината. Ще откриете хотела разположен сред прелестта на Рила, наслаждавайки се на чудесна гледка към Пирин планина. Тук ще се намирате в китното селце Годлево, което е отдалечено само на десетина кулометра от Банско.

Но освен страхотна локализация, хотелът ще Ви предложи и много уютна обстановка. Елегантно обзаведени са всички помещения в хотела. А те от своя страна се различават по своя вид. Можете да се настаните в ЕДИНИЧНА, ДВОЙНА или пък в ТРОЙНА СТАЯ. На разположение ще са и АПАРТАМЕНТИ. Общо тези помещения осигуряват място, достатъчно за настаняването на четиридесет души.

Хотелът ще се погрижи не само за комфорта Ви, но и за доброто Ви похапване. Чувствайте се поканени в РЕСТОРАНТА, където всяка сутрин се сервират чудесни, питателни закуски. Те включват страхотни палачинки и вкусни домашни мекици. За обяд пък бихте могли да опитате прясна пъстърва. Вечерята също ще Ви впечатли. Тук се предлагат всякакви ястия от местната кухня, както и страхотни чевермета. Страхотно предимство е и това, че селото разполага с мандра, от която хотелът се снабдява с първокачествено, истинско сирене, качествен кашкавал, отлично масло и страхотно мляко.

Развлеченията, на които ще се радвате в хотела, също не са малко. Тук ще откриете чудесна релакс зона, в която ще можете да разпускате. На разположение ще бъде парна баня, а също и чудесна сауна. Определено едно от големите предимства на хотела е и наличието на собствено кино, където и Вие ще можете да изгледате някой добър филм.

Забавленията, на които ще можете да се отдадете, са много. Тук ще бъдете свободни да се насладите на чудесните пешеходни маршрути, както и на планинските маршрути, които ще можете да обходите с АТВ. Планинското колоездене също намира своите почитатели. Страхотно е усещането, което ще изпитате при скалното катерене, алпинизма, а също и ездата. Пейнтбола е друго от вълнуващите приключения, на които ще можете да се насладите. В околността ще откриете села, предлагащи чудесни минерални бани. А през зимния сезон бихте могли да се отдадете и на ски и сноуборд в Банско. В околността ще откриете и чудесни възможности за риболов.


Хотел „К2“ ще Ви очаква!

хотели Разлог, почивка Разлог, ски туризъм Банско, конна езда Разлог, риболов Разлог
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Разлог
адрес: с. Годлево, ул. Първа
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 817 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти