ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Горски кът**

Семеен хотел Горски кът - нощувки, почивка, отдих край Рилския манастир

Хотелски комплекс „Горски кът“ е мястото, където ще откриете истинско спокойствие сред красотата на Рила. Елегантният хотел се разполага до река Рилска, само на пет километра от Рилския манастир. Ала освен отлична локализация, той предоставя на гостите си и разкошни условия, в които да прекарат наистина приятно почивните дни.

В комплекса се помещават общо двадесет на брой помещения. Ще можете да избирате измежду комфортни АПАРТАМЕНТИ, удобни ТРОЙНИ СТАИ и уютни ДВОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Какъвто и да е изборът Ви, то тук със сигурност ще се радвате на всички необходими Ви удобства. Предоставени ще Ви бъдат екстри като например КЛИМАТИК. Можете да разчитате и на ТЕЛЕВИЗОР, на който ще гледате КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. Ще се радвате и на собствени баня и БАЛКОН, от който се разкрива приказна гледка към планината. Помещенията не могат да предложат допълнителни легла. Но пък предимство, от което можете да се възползвате, е възможността да вземете със себе си домашния любимец, за което ще трябва да направите предварителна заявка.

Удобство, което комплексът ще Ви предложи и наличието на прекрасен РЕСТОРАНТ. Чувствайте се поканени да се насладите на уникалните блюда и специалитети от българската традиционна кухня, които предлага. Във вътрешния салон на заведението се предлагат сто и двадесет места, а прекрасната лятна тераса ще предложи още сто. Оттук ще се наслаждавате и на прекрасна гледка към река Рилска и Рилска гора. Ресторантът е и идеалното място, където да организирате тържества, празненства и всякакви събития.

Комплексът предлага и някои допълнителни услуги. В хотела подслон намират две отлични конферентни зали. Едната от тях – по-голямата – ще Ви предложи двадесет места, а другата – дванадесет. Те ще са идеални за провеждането на семинари, конференции, тимбилдинги и всякакви подобни мероприятия.
Сред услугите, предлагани тук, са и факс и копирни услуги. Ще ви бъде предоставено и място за паркиране. На разположение е помещение за съхранение на багаж, а също така можете да разчитате и на гладене.

Хотелски комплекс „Горски кът“ ще Ви очаква!

семейни хотели Рилски манастир, нощувки Рилски манастир, почивка Рилски манастир
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: 5 км. преди Рилски Манастир
тел.: 0887/584573; 07054/2170; 0888/710348
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.gorski-kut.eu
GPS:42.1165 N 23.297165 E
follow:

Вижте Хотелски Комплекс Горски Кът на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1308 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти