ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Металвис М ЕООД

Металвис М ЕООД в София е вносител на BONEGA и VISIMPEX, търговия със сухи битови водомери, PPR тръби, фитинги, крепежни елементи

„МЕТАЛВИС М“ ЕООД е компания, започнала своята дейност в началото на 2003 година. Фирмата извършва внос на висококачествени крепежни елементи от Чехия, както и с търговията им на едро и дребно в България.

През 2004 година фирмата разширява своята дейност, добавяйки към услугите си вноса на PPRтръби и фитинги, произведени от „HP-Trend”, представляваща основен производител в Чехия. Освен това, „МЕТАЛВИС М“ ЕООД представлява и ЕДИНСТВЕН ВНОСИТЕЛ за България на сухи битови водомери на чешката компания „BONEGA“.

В края на 2006 година фирмата се ориентира към вноса и търговията на специализирани крепежни елементи, чието предназначение е свързано с производството и монтажа дограма от алуминий и ПВЦ, различни покривни конструкции, а също и гипсокартон. В тази насока, „МЕТАЛВИС М“ ЕООД е представител на чешката фирма „VISIMPEX.

За сега реализацията на продуктите, представляващи обект на търговска дейност от страна на фирмата, се осъществява само в рамките на България. Партньорите, с които компанията работи, са много. Сред тях има търговци на едро и дребно, различни фирми, занимаващи се с производството на дограма, магазини, а също строителни фирми и много други.

Компанията не спира да се разширява и постоянно увеличава своя оборот. Ползва се и с много добро име на пазара, благодарение на качеството на продуктите, както и на коректното си отношение спрямо партньорите, с които работи!|

Разчитайте на „МЕТАЛВИС М“ ЕООД!

вносител на BONEGA, вносител на VISIMPEX, сухи битови водомери, PPR тръби, фитинги, крепежни елементи
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: София
адрес: ул. Кораб планина 52
тел.: 028627583; 0878/610340
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.metalvism.com
GPS:42.671718 N 23.329583 E
follow:

Вижте Металвис М ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 574 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2017 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти