ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Онлайн магазин Маркита

Онлайн магазин Маркита - висококачествени строителни материали и стоки за бита на едро и дребно

„Маркита“ ООД е фирма, основана в Пловдив през 1990 година. Дейността, с която компанията се занимава е свързана с търговията на строителни материали, както и стоки за бита на едро и дребно. За дългото време, през което компанията се развива, са открити и пет специализирани магазина за строителни материали, едно ключарско ателие, както и доста складови помещения, разположени на територията на град Пловдив. Огромно предимство на компанията е онлайн магазина ѝ, от който ще можете да поръчате всички стоки за бита и строителството, от които се нуждаете.

„Маркита“ ООД продава висококачествени строителни материали вече повече от двадесет години. Тук предложени ще Ви бъдат продукти на български производители, като осигурено ще Ви бъде гаранционно, а също и извънгаранционно обслужване.

Магазинът поддържа и наличност в големи количества на склад. Можете да разчитате на предлаганите услуги СЕДЕМ ДНИ В СЕДМИЦАТА. На място продавач-консултантите ще Ви предложат и безплатна консултация, а в случай че сте се насочили към услугите на онлайн магазина, то ще можете бързо и лесно да откривате онова, което Ви трябва. Получаването на поръчаните от Вас продукти ще се случи максимално БЪРЗО И КОРЕКТНО.

Информацията за стоките, които магазина предлага, е винаги точна, конкретна и изчерпателна, а качеството е гарантирано. Това са и причините, поради които клиентите на компанията са винаги доволни.

Цел на фирмата е да достигнe до всяка една точка на България и до всеки дом, за да бъде изцяло в полза и услуга на клиентите си. И онлайн магазин „Маркита“ е стъпка точно в тази посока!

Доверите ли се на „Маркита“ ООД, ще разчитате на професионализъм, коректно отношение, етичност, а също и на отлични взаимоотношения.

Заповядайте!

онлайн магазин за строителни материали, онлайн магазин за стоки за бита, онлайн магазин на едро и дребно
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пловдив
адрес: ул. Карлъка 5
тел.: 032/695152; 032/695153; 032/672919; факс 032/672561
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.markita.net
GPS:42.12848 N 24.72055 E
follow:

Вижте Онлайн магазин Маркита на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3065 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти