ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къщи за гости Тинтява и Невена***

Къщи за гости Тинтява и Невена в Боженци - прекрасна почивка на планина в района на Габрово

Очаровани ще останете от красотата и уникалния битов стил на Къщи „Тинтява“ и „Невена“. Те се разполагат в уникално красивия архитектурно-исторически резерват Боженци. Прелестта на тази местност ще Ви плени с непокътнатата си природа и своята богата история. А двете китни постройки, със своя дух и атмосферата си, ще Ви пренесат в епохата на Българското Възраждане.

Наистина уютна е обстановката, на която ще се радвате тук. Обзавеждането на къщите в типичен битов стил доста автентично ще пресъздаде характерната за една българска възрожденска къща атмосфера. А почивката, прекарана тук, ще бъде наистина прекрасна, по което и време в годината да ѝ се отдадете. На прохлада и свежест ще се радвате през лятото, а зимата е толкова красива, че селцето изглежда сякаш е нарисувано от четката на художник.

И двете къщи ще Ви осигурят нужния комфорт и удобства. Капацитетът на двете къщи е десет места. Къща „Тинтява“ разполага с две ДВОЙНИ СТАИ и едно АТЕЛИЕ. Къща „Невена“ пък ще Ви предложи една стая и още едно ателие. Можете да бъдете сигурни, че където и да се настаните, ще се чувствате истински комфортно.

Прекрасна е архитектурата на КЪЩАТИНТЯВА“. Но освен нея, тук впечатление ще Ви направи и приятната вътрешност на постройката. На първия етаж например се подслонява просторна механа с очарователна камина. МЕХАНАТА също е решена в битов стил, който ѝ придава топлина и уют. Това ще е и най-подходящото кътче, където да организирате тържество или просто да се повеселите с приятели. Тук ще опитате и някои от най-великолепните ястия от традиционната кухня, приготвени изцяло с екологични продукти. А ще можете и сами да се заемете с приготвянето на някоя вкусна гозба по народна рецепта.

Прекрасна е и КЪЩАНЕВЕНА“. И тя е успяла изцяло да запази народните традиции. Тук ще откриете и така необходимият Ви комфорт. Помещенията, в които ще можете да се настаните, ще Ви предоставят всякакви удобства. На разположение например ще имате телевизор, а също така и Интернет. И тази къща се радва на приятна механа, която ще е и идеалното място, където да изпиете чаша вино в приятна компания.

ДВОРЪТ на къщата също е очарователен. Тук летните вечери, прекарани на прекрасната ВЕРАНДА, ще бъдат изпълнени с прохлада. А през пролетта гледката е просто удивителна – всичко е разцъфтяло, пъстро и свежо.

Освен наемане, къщите ще Ви предложат и изхранване, стига да желаете. Можете да бъдете напълно сигурни, че Къщи „Тинтява“ и „Невена“ са най-подходящите места, където да организирате честването на лични и други празници. Можете да планирате и събиране с приятели или пък фирмен банкет. Условията са абсолютно подходящи и за провеждането на тийм билдинги.

ЦЕНИ:

Стая – 80 лева
Ателие – 100 лева

Къщи „Тинтява“ и „Невена“ ще Ви очакват!

нощувки Боженци, къщи за гости Боженци, почивка Боженци, почивка на планина, почивка Габрово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Габрово
адрес: с. Боженци
тел.: 0885/400155; 067/193250
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.tintyavaguesthouses.com
GPS:42.872784 N 25.424466 E
follow:

Вижте Къщи за гости Тинтява и Невена на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1241 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти