ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Роден дом**

Семеен Хотел Роден Дом в Копривщица предлага нощувки на достъпни цени и условия за приятна почивка

Къща за гости „Роден Дом“ е чудесно кътче, където ще прекарате една чудесна ваканция сред природата. Къщата се намира в красивото градче Копривщица. Ще я откриете недалеч от река Видима.

Локализацията на къщата ще Ви осигури спокойствие, както и великолепната възможност да се насладите на красивата местност Пандуците. Къщата, както и разположението ѝ, са подходящи за организирането на чудесни семейни сбирки, а също и за весели приятелски компании. Тук със сигурност ще прекарате чудесно почивните си дни.

В къщата подслон намират ТРИ много уютни СПАЛНИ помещения. Стаите тук ще Ви предоставят комфорт, както и всички необходими Ви удобства. Те разчитат на отопление, а също така осигурен ще Ви бъде и телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. На разположение за всички гости ще има и оборудван кухненски бокс . Можете да се възползвате и от БАРБЕКЮТО. Приятно време ще прекарате и в красивия, свеж, озеленен ДВОР на къщата.

Ваканцията Ви в Къща „Роден Дом“ може да включва и приятни разходки из красивата околност. Всъщност, можете да разчитате и на поход, организиран специално за Вас, стига да направите предварителна заявка. Приятно преживяване и страхотен спомен ще Ви остане от походите с коне и приятен риболов.

Чудесни са не само условията тук, но и цените, срещу които ще нощувате тук. ЦЕНАТА за човек е дванадесет лева. А деца до дванадесет години използват и отстъпка.

Къща за гости „Роден Дом“ Ви очаква!

семейни хотели Копривщица, нощувки Копривщица, къщи за гости Копривщица
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Копривщица
адрес: ул. Иван Бората 17
тел.: 0897/980880; 0888/621317
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hotelrodendom.com
GPS:42.642968 N 24.358357 E
follow:

Вижте Семеен Хотел Роден дом** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 834 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти