ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторанти Дива

Ресторанти Дива в Благоевград ще Ви предложи отлична обстановка и добра кухня

Ресторант „Дива II“ в Благоевград е симпатично заведение, където ще се полюбувате на приятна обстановка и вкусна храна. Атмосферата, на която ще се радвате тук е отпускаща, а и менюто е доста разнообразно. Заведението е лесно за откриване – разполага се на булевард „Васил Левски“, до банка ЦКБ.

Приятната обстановка ще Ви допадне. Гостите могат да бъдат настанени във вътрешния салон на заведението, където се предлагат четиридесет места. Красивата ЛЯТНА ТЕРАСА на ресторанта ще предложи още тридесет места. Със сигурност очаровани ще останете и от храната, която заведението предлага. Менюто включва разнообразни предложения от българската кухня, както и някои чудесни специалитети от международната. Заведението предлага и ОБЕДНО МЕНЮ, отличаващо се с големи порции и ниски цени. Сервират се и всякакви топли, освежаващи, алкохолни и безалкохолни напитки.

Ресторант „Дива II“ е подходящо местенце, където да се срещнете с приятели, или пък място, където да планирате една романтична вечеря с половинката. Заведението е подходящо и за организирането на частни и фирмени партита, банкети, за планирането на семейни срещи, сбирки, както дори и за провеждането на бизнес срещи. За доброто настроение по време на престоя Ви ще се грижи и приятна българска, денс и поп музика. Ресторантът е предвидил и удобства като наличието на БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ, както също и достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Ресторант „Дива II“ ще Ви предложи и доставка на храна по домовете. При потъчка под 10 лева цената за доставка ще е 1,50 лева, а за поръчки над 10 лева доставката е безплатна.

Заведението приема посетители от 07:30 часа до 24:00 часа.


Ресторант „Дива I” в Благоевград е едно сред най-приятните заведения в града. Прекрасната му обстановка, както и отличното му разположение ще Ви допаднат. Заведението ще откриете в началото на алеята на парк „Бачиново“. Близо до Вас ще е и река Бистрица, а заобикалящата Ви зеленина и свежест ще Ви гарантират прохлада през летни дени, както и приятна обстановка.

Ресторантът предлага седемдесет места във вътрешната си част, а още сто ще са на разположение на клиентите в ЛЯТНАТА ТЕРАСА. Отлична е и предлаганата от заведението кухня. Тук ще избирате от меню, пълно с вкусни ястия от националната кухня, както и специалитети от международната. Разнообразно е и ОБЕДНОТО МЕНЮ, което освен големи порции ще Ви предложи и отлични цени. В ресторанта се сервират и всякакви алкохолни, безалкохолни, освежаващи и топли напитки.

Ресторантът ще е и най-подходящото място, където да се насладите на среща с приятели. Условията са отлични и за провеждането на части и фирмени партита, банкети,за организирането на семейни срещи, честване на празници, дори и за провеждане на бизнес срещи. Заведението предлага БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ, както и WI-FI ИНТЕРНЕТ. А по време на престоя Ви тук ще звучи приятна българска, денс и поп музика.

Заповядайте всеки ден от 07:30 часа до 24:00 часа!

Ресторанти „Дива“ ще Ви очакват!

ресторант Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: бул. Васил Левски 13, ул. Катина и Никола Хайдукови 42
тел.: 0894/305323; 0887/243476
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.017226 N 23.09206 E
follow:

Вижте Ресторант Дива II на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1310 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти