ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Даскалова

Къща за гости Даскалова в Поморие е чудесно място за Вашата почивка на море

Къща за гости „Даскалова” е очарователни кътче за отдих и спокойствие по време на приятната лятна ваканция. Къщата ще откриете на отлично място в красивия град Поморие. Настанявайки се тук ще бъдете близо до плажа, намиращ се на двеста метра от Вас.

Симпатични са всички предложения, които къщата ще Ви предложи. Готови да Ви подслонят тук ще бъдат и петте уютни ДВОЙНИ СТАИ. На присъствието Ви ще се радват и двете ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Удобно ще се чувствате и отсядайки в СТУДИОТО.

ДВОЙНИТЕ СТАИ могат да Ви предложат спалня или пък отделни легла. Предложенията със спалня са три. Първото от тях ще Ви предостави хладилник, а за прохладата Ви пък ще се грижи климатик. На услугите Ви ще е и телевизор, осигуряващ Ви всякакви кабелни програми. Другите две стаи със спалня, както и двете с отделни легла, ще Ви предложат телевизори и кабелни програми, мини бар. Чудесен ще е и изгледът от ТЕРАСИТЕ.

ТРОЙНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ също ще Ви предложат телевизор и кабелни програми. На разположение ще имате и хладилник.


СТУДИОТО е също доста комфортно. В допълнение на всички изброени до тук удобства, то ще Ви осигури и удобен кухненски бокс, в който да приготвяте любимите си ястия. Ще разчитате и на спалня, както и на доста удобен диван, който се разтяга. На услугите Ви ще е и приказна тераса с тента.

Ако пък сте решили, че тази година искате да прекарате почивката си на самия морски бряг, то за Вас също има страхотно предложение, представляващо много приятен АПАРТАМЕНТ. Той е съставен от комфортна спалня, чудесна дневна, както и от кухненски бокс. В дневната ще разчитате на чуден диван, който се разтяга. На услугите Ви ще е и телевизор, предоставящ Ви всякакви кабелни програми. Ще използвате и хладилник. Две от стаите тук ще Ви предложат климатици, както и тераси с очарователен морски изглед.

къщи за гости Поморие, почивка Поморие, нощувки Поморие
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Поморие
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 686 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти