ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Еди**

Семеен хотел Еди в Приморско е уютно място с достъпни цени за нощувки и почивка на море

Семеен хотел „Еди” е едно много приятно местенце, което ще Ви предложи всички необходими удобства, така че да се чувствате приятно по време на лятната Ви почивка. Симпатичната постройка на хотела се позиционира в красивия черноморски град Приморско. Тук ще бъдете посрещнати от чистите и слънчеви плажни ивици, ще забележите много варианти за забавление, както и спокойни кътчета за отсядане. Можем да ви гарантираме, че Семеен хотел „Еди” е най-доброто сред тях. Само тук ще откриете толкова комфорт и уют.

Наистина, най-важното при обзавеждането на помещенията в хотела, бе да създадем уютна обстановка на гостите, така че те да се почувстват толкова удобно, колкото и у дома. Това е нещото, на което можете да разчитате тук. СТАИТЕ, от които ще можете да избирате, са два вида – ДВОЙНИ и ТРОЙНИ. Всяка една от тях е в състояние да Ви предложи отлично оборудване. Тук ще откриете телевизор, който се радва на доста кабелни програми. За приятната температура в стаята Ви ще се грижи климатик. Покупките си бихте могли да съхранявате в хладилника. Гостите на хотела свободно използват Интернет. Очаровани ще останете от прекрасната гледка право към развълнуваното море и брега, откриваща се от ТЕРАСИТЕ към стаите.

Хотелът няма да успее да Ви предложи и собствен ресторант, но за сметка на това разположението му ще Ви осигури доста лесен и бърз достъп до множество заведения и ресторанти. Наоколо ще откриете и магазини, от които ще можете да пазарувате.

На една истински добра и пълноценна почивка ще се насладите, ако изберете да се настаните в Семеен хотел „Еди”, Приморско. Тук ще бъдете посрещнати с отворени врати!

нощувки Приморско, семейни хотели Приморско, почивка Приморско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Приморско
адрес: ул. Бриз 4
тел.: 0898/235234
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.edifamilyhotel.com
GPS:42.268703 N 27.756971 E
follow:

Вижте Семеен Хотел Еди** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1507 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти