ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Белла Терра**

Комплекс Белла Терра** - къщи за гости в с. Гстилица, Дряново с отлични условия за приятна почивка на планина

Не повече от десетина километра делят Комплекс „Белла Терра” от китното ни градче Дряново. На територията на комплекса ще откриете ТРИ ЧУДЕСНИ ПОСТРОЙКИ. В две от тях се поместват помещенията, където ще Ви настаним. Те са в състояние да дадат подслон на двадесет и двама души.

Всяка от двете къщи разполага с по четири комфортни ДВОЙНИ СТАИ и още едно ПОМЕЩЕНИЕ, подходящо ЗА ТРИМА. Всяка стая ще Ви предложи собствен санитарен възел. Няма да Ви липсва и КЛИМАТИК. Задължително са и телевизорите. Осигурили сме и свободното използване на ИНТЕРНЕТ. В къщата ще можете свободно да използвате и оборудван КУХНЕНСКИ БОКС, както и чудесна трапезария. Постройките разполагат и с прекрасни ВЕРАНДИ, от които ще се любувате на цялата прелест на Балкана.

Както казахме, в Комплекс „Белла Терра” се простират три постройки. В третата къща се помещава офисът на фирмата. Но тук ще откриете и две прекрасни КОНФЕРЕНТНИ ЗАЛИ. Те са идеалното място за провеждане на семинар или пък тиймбилдинг. Всяко бизнес мероприятие може да бъде проведено тук. Но в същата сграда се намира и приказния РЕСТОРАНТ на комплекса, който Вие задължително трябва да посетите. Тук ще Ви отправим страхотни предложения от традиционната ни българска кухня. Ще опитате и някои местни специалитети, които поднасяме с добри вина.

Гарантираме Ви, че почивката в Комплекс „Белла Терра” ще бъде запомнена като една от най-добрите. При нас ще можете да се полюбувате на спокойствие на цялата прелест на Стара планина. Ще можете да се радвате на дълги разходки сред природата. Околността е много подходяща за еко туризъм. Риболовците също не скучаят тук. И определено едно от любимите занимания на всички гости е релаксирането в прекрасния ни БАСЕЙН. Всъщност, те са два на брой – един за Вас и един за малчуганите.

Цени за ЕДНА нощувка:
Понеделник-четвъртък
цяла къща – 200-250 лв. (зависи от броя на нощувките)
индивидуално настаняване – 25 лв.

Петък-неделя
цяла къща – 300-350 лв. (зависи от броя на нощувките)
индивидуално настаняване – 30-35 лв. (зависи от броя на нощувките)

На празници цената за цяла къща е 400 лв. (Коледа, Великден…)
За Нова година – 500 лв.

Комплексът предлага и различни СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ, които са съобразени с всяка възраст и вкус. Повече информация може да видите тук: http://www.bellaterra-bg.com

http://langov.com/offers/bellaterra.pdf

къща за гости Гостилица, къща за гости Дряново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Дряново
адрес: с. Гостилица
тел.:
GPS:43.023794 N 25.368118 E
follow:

Вижте Къщи за гости Белла Терра на по-голяма карта
Тази страница е посетена 891 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти