ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Гергана**

Семеен хотел Гергана в Приморско е най-доброто място за пълноценна и активна почивка на море

Очарователно място за отдих и почивка през лятото е красивият ни черноморски курорт Приморско. Тук ваканцията Ви ще бъде прекрасна, защото градчето е отлична дестинация, предлагаща Ви приятна атмосфера, страхотни плажове, приятни заведения, както и чудесни хотели, в които можете да се настаните комфортно. Едно такова място, където почивката Ви ще бъде истински комфортна и спокойна е Семеен хотел "Гергана".

Хотелът би бил добър избор по множество причини. Първата сред тях е ЧУДЕСНАТА му ЛОКАЛИЗАЦИЯ. Той се разполага на страхотно място в Приморско, осигуряващо му бърз и доста лесен достъп до Северния и чудесния Южен плаж. А и центърът на градчето ще се разполага недалеч от Вас.

Спалните помещения, които хотелът предлага, са доста комфортни. Налични са различни по вид помещения. Ще избирате сред ШЕСТ много удобни ДВОЙНИ СТАИ, ЧЕТИРИ приветливи ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ, както и ТРИ уютни АПАРТАМЕНТА. Стаите в хотела ще Ви предложат ТЕРАСА с красива гледка. Разполагате и със сушилник. В помещенията поставени са ТЕЛЕВИЗОРИ, на които да гледате КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ. Осигурен ще Ви бъде и достъп до ИНТЕРНЕТ.

В симпатичния Семеен хотел "Гергана" подслон намира и приятна МЕХАНА. Тя ще бъде подходящо място, където да се отдадете на сутрешното си кафе. Спокойно можете да се оставите и в ръцете на главния готвач, който с най-голямо удоволствие ще приготви за Вас страхотни гозби. В механата се предлагат най-разнообразни и изключително вкусни ястия от традиционната българска кухня. Можете да се насладите и на страхотни деликатеси от морски дарове. Всякакви подобни вкусотии се приготвят ежедневно тук - можете да разчитате, че храната ще бъде винаги прясно приготвена и наистина вкусна. Заведението отваря в 09:00 часа и затваря не по-рано от 00:00 часа.

Нощуването в хотела се осъществява срещу много изгодни ЦЕНИ. Тук можете да нощувате срещу петнадесет-двадесет лева.

Заповядайте в Семеен хотел "Гергана"!

семейни хотели Приморско, къщи за гости Приморско, нощувки Приморско
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Приморско
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 841 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти