ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Дивеста***

Хотел Дивеста*** е очарователен тризвезден хотел във Варна с отлични условия за почивка и бизнес туризъм

Хотел "Дивеста" е тризвездно кътче, разполагащо се в сърцето на изключително красивия ни град Варна. Тук ще се радвате на отлични условия, в които ще прекарате една чудесна ваканция. Хотелът ще Ви осигури и всички удобства, необходими за осъществяването на бизнес задълженията Ви.

Наистина спокойна, а и доста луксозна, е атмосферата, царяща в тризвездния Хотел "Дивеста". Ще Ви впечатли и уникалният интериор, съчетаващ елегантност и стил. Тук е отговорено и на абсолютно всички европейски тенденции, свързани с качеството на туристическото обслужване. На гостите биват предлагани комфортни помещения, измежду които например шест уютни ЕДИНИЧНИ СТАИ, както и петнадесет удобни ДВОЙНИ СТАИ. Приветлива е обстановката и в двете СТУДИЯ, както и тази в двата АПАРТАМЕНТА тук.

Осигурените Ви от хотела удобства ще бъдат най-разнообразни. Помещенията използват централно ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ, както и централна КЛИМАТИЗАЦИЯ, предлагаща Ви локално управление от стаите. Безплатно ще Ви бъде осигурен и WI-FI, както и LAN ИНТЕРНЕТ. Предоставен ще Ви бъде и персонален СЕЙФ. Всички помещения в хотела се обслужват и от РУМ СЪРВИЗ. Доплаща се използването на МИНИ БАР.

Но Хотел "Дивеста" е място, където гостите разчитат и на всякакви допълнителни услуги. По всяко време в денонощието можете да се възползвате от услугите на рецепцията. Ако не разполагате с автомобил, то хотелът може да Ви предостави такъв под наем. В хотела подслон намира и оборудвана КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА, а също предлагани биват и всякакви ОФИС и БИЗНЕС УСЛУГИ. Тук ще Ви бъде предложено и ПРАНЕ, ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ, както, разбира се, и ГЛАДЕНЕ.

Чудесни са и заведенията, намиращи подслон в лицето на Хотел "Дивеста". Тук денонощно на услугите Ви ще е ЛОБИ БАР, където се сервират само качествени питиета. Страхотни са и напитките, предлагани в СКАЙ БАРА, разполагащ се на покрива на хотела. Оттук ще се радвате и на уникална панорамна гледка. Поканени ще бъдете и в РЕСТОРАНТА, където освен прекрасно приготвена храна, гостите получават и отстъпка.

Хотел "Дивеста" Ви очаква!

хотел Варна
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Варна
адрес: ул. Христо Самсаров 1
тел.: 052/684748; 052/684747
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.hoteldivesta.com
GPS:43.205643 N 27.908084 E
follow:

Вижте Хотел Дивеста**** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 754 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти