ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Камея***

Хотел Камея*** в Созопол е приятно място за отпускаща почивка на море

Чудесното разположение на Хотел "Камея" му осигурява възможността да се наслаждава на очарованието на Созопол и красивата му нова част. Действително, локализацията на хотела ще Ви допадне, защото центъра, заедно с всички приятни заведения и чудни магазинчета, ще бъде на двеста метра. Предимство е и близостта до автогарата – само петстотин метра. Тридесет и пет пък ще са километрите, делящи Ви от летище Бургас.

Друго, което ще Ви допадне тук, е обстановката. Интериорът на помещенията е доста приветлив. А самите помещения биват два вида - симпатични ДВОЙНИ СТАИ, както и уютни СТУДИЯ. В тях поставени са телевизори, които, естествено, ще Ви предоставят кабелна телевизия. Стаите са и КЛИМАТИЗИРАНИ. Тук ще използвате свободно и ХЛАДИЛНИК. На красива гледка ще се любувате от ТЕРАСАТА си. Хотелът предлага и WI-FI ИНТЕРНЕТ в частите на хотела, които са общи за гостите.

Ще Ви зарадва и фактът, че хотелът разчита и на открит БАСЕЙН. Той ще Ви носи прохлада в горещите дни. Предвидена е и ДЕТСКА СЕКЦИЯ. Наоколо пък се разполагат чудни шезлонги, на които да се отпуснете.

Хотелът извършва и услуги, които се заплащат допълнително. Така например ще Ви бъде осигурен СЕЙФ. Можете да разчитате, че хотела ще Ви предостави и АВТОМОБИЛ, който да наемете. Извършват се и летищни ТРАНСФЕРИ.

Хотел "Камея" Ви очаква!

хотел Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 717 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти