ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Съни

Ресторант Съни в Созопол е отлично място за похапване с детски кът

Несъмнено едни от най-добрите ястия ще опитате при посещението си в Ресторант „Съни”, разполагащ се на територията на прелестния ни морски курорт Созопол. Тук освен на перфектно приготвена храна ще се радвате и на прелестна обстановка. Кой не би се насладил на вкусната храна, в съчетание със свежестта на приятния морски бриз?

Наистина, на уникално вкусни гозби се радват всички наши посетители. Тук бихме могли да Ви предложим какви ли не ястия от всякакви краища на света. Разбира се, ценим традиционната българска кухня, за това широко застъпени в менюто ни са именно тези ястия. Ала тук бихте могли да се порадвате и на какви ли не международни специалитети. Ресторант „Съни” е известен с неповторимите си рибни специалитети. Всъщност, доста са и клиентите, които ни посещават заради уменията ни да приготвяме и вкусни стек-специалитети. Никак не са малко и почитателите на чешката кухня, които радваме с най-разнообразни блюда. Убедени сме, че в богатото ни меню ще откриете поне няколко ястия, които отговарят на вкуса Ви.

Но не само на добра храна ще се наслаждавате в  Ресторант „Съни”. Тук предлагаме и какви ли не питиета. Всъщност, на качествено питие ще можете да се насладите както в ЛОБИ БАРА ни, така и в КАФЕНЕТО, простиращо се на по-голямата ни ТЕРАСА. На нея се намира и страхотното ни БАРБЕКЮ, както и забавният ДЕТСКИ КЪТ,където всички малчугани се забавляват неспирно. Разполагаме и с основен салон, също разполагащ с тераса, но по-малка.

Онова, което връща клиентите ни отново по масите на Ресторант „Съни” е уникалното съчетание между страхотна храна, невероятна обстановка, добри цени и качествено обслужване. Тук е изключено да видите човек от персонала, който не е дружелюбно настроен. Всички ние ще бъдем на разположение и готови да изпълняваме поръчките Ви. Трябва да признаем, че заведението ни е посещавано от доста туристи. Причината за това е, че освен всичко друго, тук предлагаме менюта на какви ли не езици. Английски и немски са задължителни, но тук ще откриете менюта на руски, на чешки, на полски, дори и на унгарски език.

Убедени сме, че ще си прекарате страхотно, ако ни гостувате в ресторант „Съни”, Созопол!

ресторант Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1614 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти