ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Хотел Интелкооп**

Хотел Интелкооп** в Пловдив е подходящо място за бизнес посещение или почивка

В квартал "Кючук Париж" - едно от най-спокойните места в Пловдив - се намира Кооперативен хотелски комплекс "Интелкооп". Неговата локализация ще Ви осигури бърз и лесен достъп до Централната ЖП гара, както и до автогара Родопи, намиращи се на пет минути. Хотелът е предпочитан от множество туристи, защото той е идеалното място за семеен, културен, а също и за бизнес туризъм.

На разположение в хотела са седемдесет и две стаи, които ще осигурят на гостите нужния комфорт. В хотела се подслоняват седем АПАРТАМЕНТА, двадесет ДВОЙНИ СТАИ, както и четиридесет и три ЕДИНИЧНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Удобствата в тях са много, така че престоят Ви ще бъде съвсем спокоен. В комплекса също така подслон намира и добър РЕСТОРАНТ със сто и двадесет места, уютен ЛОБИ БАР, както и оборудван УЧЕБНО-КОНФЕРЕНТЕН КОРПУС. На разположение ще имате и ПАРКИНГ.

В единичните стаи на хотела ще откриете легло с големина персон и половина. Поставени са и гардероби. Тук ще използвате телевизор, а също и телефон. Предоставен ще Ви бъде и МИНИ БАР. Разчитате и на централна КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ, като ще можете сами да контролирате температурата. Безплатно ще Ви бъде осигурен и ИНТЕРНЕТ.

Двойните стаи в хотела също са комфортно обзаведени. Те ще Ви предложат две отделни легла, както и тоалетка. Този вид помещения осигуряват на своите обитатели и всички удобства, характерни за единичните стаи.

Удобно ще се чувствате и настанявайки се в някой от АПАРТАМЕНТИТЕ. Един от тях се разполага на първия етаж на сградата и е пригоден за използване от хора в неравностойно положение. Апартаментите се състоят от хол и спалня, като двете стаи се обслужват от отделни санитарни възли. Този към спалнята разполага и с ВАНА. В хола има разтегателен диван, а също и кухненски шкафове. На разположение ще имате МИНИ БАР и мивка. И тук ще разчитате на КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ. Поставени са и телевизори. В един апартамент могат да отседнат двама възрастни и две деца или пък трима възрастни. Хотел "Интелкооп" предоставя безплатно апартамент на младоженци,организирали своето сватбено тържество в ресторанта на хотела.

Ресторантът впечатлява с изисканата си обстановка и отлична кухня. Тук ще Ви бъдат предложени разнообразни ястия, висококачествени напитки, отлично обслужване, а също и много танци и забавления. Залата на ресторанта може да настани сто и двадесет души. Терасата от своя страна предлага още тридесет и шест места. В богатото меню на заведението ще откриете чудесни ястия от българската кухня, както и апетитни предложения от интернационалната. Ще Ви бъде предложена и чудесна селекция от италиански вина. В ресторанта има и бар, където се сервират качествени питиета и чудесни вина. Тук могат целогодишно да бъдат организирани празненства по всякакъв повод.

Ще оцените и уютната обстановка на лоби бара. Той се разполага във фоайето и би бил идеалното място за провеждане на кафе-паузи в приятна музикална атмосфера. Разнообразни са предлаганите алкохолни и безалкохолни питиета тук. Също ще Ви бъдат предложени ядки, както и десерти. В заведенията на ресторанта се предлагат и всякакви продукти, произведени от кооперативни предприятия на ЦКС - например чай, минерална вода, мед, вино с марката КООП.

Учебно-конферентният корпус от своя страна ще Ви предложи семинарни, а също и обучителни зали, предлагащи различен капацитет. Осигурени ще Ви бъдат презентационни средства, а също и други, допълнителни услуги, благодарение на които Вашият семинар, обучение, конференция или пък бизнес среща да протече комфортно и безпроблемно.

Цените за нощуване започват от 24 лева.

Хотел "Интелкооп" Ви очаква!

хотел Пловдив
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пловдив
адрес: ул. Константин Нунков 13 А
тел.: 032/692847; 0878/671185
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.ccu-bg.coop
GPS:42.130256 N 24.740084 E
follow:

Вижте Хотел Интелкооп** на по-голяма карта
Тази страница е посетена 836 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти