ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Бул - Лес ЕООД

Бул - Лес ЕООД е производител на ПАЛЕТИ и еко ПЕЛЕТИ от иглолистен дървен материал в Ракитово

„Бул – Лес“ ЕООД е компания, чиято основна дейност е свързана с производството на палети, изработени от висококачествен дървен материал. Фирмата предлага и голям избор от продукти за строителството, изработени от иглолистна дървесина.

Можете да разчитате на компанията в случай, че се нуждаете от:

ПАЛЕТИ
Фирмата разчита на отлична производствена база, а също и на автотранспорт, който обслужва дейността. Капацитетът на производството е тридесет хиляди палета за месец. Те биват термично обработени в специална термокамера, предлагаща капацитет от сто и десет кубични метра за едно зареждане. „Бул – Лес“ ЕООД ще се заеме както с производството на палети по стандарти, така и с производството на палети по изисквания на клиента. Фирмата разполага и с всички необходими сертификати и лицензи.

СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
Компанията ще Ви предложи своите услуги и в случаите, когато се нуждаете от качествени продукти за строителството, изработени от иглолистен дървен материал.

ЕКО ПЕЛЕТИ
„Бул – Лес“ ЕООД се занимава и с производството на еко пелети. Те биват изработвани от иглолистен дървен материал и са с отлично качество. Произведените тук еко пелети се отличават с висок КПД и отлична калоричност, количеството пепел след изгаряне е съвсем малко, съхранението е удобно, а използването – лесно.

Вече седемнадесет години „Бул – Лес“ ЕООД извършва добив и преработка на дървен материал и за това време компанията е изградила дългогодишни партньорства с водещи фирми в страната. Всичко това, заедно с качествата на квалифицирания работен екип, може да бъде гаранция за професионализма на компанията.

пелети Ракитово, палети Ракитово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Ракитово
адрес: ул. Свобода 5
тел.: 03542/4200; 0887/591441
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:41.990055 N 24.087675 E
follow:

Вижте Бул - Лес ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3396 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти