ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен Хотел Анаксемандър***

Семеен Хотел Анаксемандър в Созопол ви предлага отлични условия за почивка на море

Симпатичният Семеен хотел „Анаксемандър“ е разкошно кътче, където ще се настаните и ще прекарате една прекрасна ваканция сред очарованието на Созопол. Хотелът ще Ви предложи чудесно разположение – ще се намирате съвсем близо до центъра на градчето и недалеч от двете златисти плажни ивици.

Но тук ще се радвате и на прекрасни условия за настаняване. Тризвездният хотел с радост ще Ви подслони в някое от комфортните си помещения, предлагащи какви ли не удобства. На разположение за гостите на хотела са пет СТАИ, четири доста уютни СТУДИЯ, както и пет страхотни АПАРТАМЕНТА. Сред последните предложения има помещения с една и две спални. На което и от предложенията да се спрете, тук ще се радвате на модерно обзавеждане и всички необходими Ви екстри.

Приятната обстановка, доброто оборудване и чудесната атмосфера със сигурност ще направят почивката Ви чудесна. Всички помещения в хотела ще Ви предложат съвременни удобства като например ТЕЛЕВИЗОР, на който ще гледате кабелна телевизия. Тук ще разчитате и на ХЛАДИЛНИК. В стаята Ви ще има поставен и КЛИМАТИК, който ще Ви осигурява прохлада през летните горещини. Апартаментите в хотела разполагат и с монтирани сешоари. Разкошен ще е и изгледът към Черно море, плажовете и Старинния Созопол, на който ще се наслаждавате от прозорците и ТЕРАСИТЕ в хотела.

Можете да бъдете напълно сигурни, че ваканцията Ви тук ще бъде едно страхотно преживяване. За това ще се погрижат прекрасната обстановка, уникалната атмосфера, комфорта на помещенията, професионализма на персонала, както и изгодните цени, на които ще Ви бъде предложени всичко това.

В сайта на хотела подробно са описани цените за нощуване.

Семеен хотел „Анаксемандър“ ще Ви очкава!

семеен хотел Созопол
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Созопол
адрес: ул. Oдеса 38
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 771 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти