ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Дискотека Graffiti

Дискотека Graffiti - най-доброто място за купони до ранни зори в Благоевград

Денс клуб „Графити” е сред най-добрите места в Благоевград, където ще можете да се отдадете на незабравими емоции. Тук ще се наслаждавате на великолепната атмосфера, създадена от движещите се в такта на музиката тела. А неоновите светлини, преливащи от цвят в цвят,ще обикалят наоколо, опитвайки се да се докоснат до всички, наслаждаващи се на нощния живот.

Денс клуб „Графити”, Благоевград винаги се старае да осигури на своите клиенти страхотни преживявания. Тук музикалната програма е винаги разнообразна и съчетава в себе си всички стилове и жанрове, любими на публиката в момента. Вечер, гостите тук „избухват” под баса на черното, както и водени от ритъма на най-добрите български парчета. Завладяващи са и елементите на хаус, както и актуалната комерсиална музика, която България слуша в момента.

Дискотека „Графити” ще Ви предложи страхотни забавления всеки вторник, четвъртък и събота. Партито започва в 11:30 и приключва към 5:00. Клубът с радост организира и едни от най-запомнящите се музикални събития в Благоевград и околността, които определено не бихте желали да пропуснете. Всяка седмица тук гостуват най-големите изпълнители у нас, които определено знаят как да се погрижат за настроението на тълпата! Подкрепете и Вие с присъствието си качествената българска музика!

За информация:
0878/807 997

Резервации:
0886/ 297 949

дискотека Благоевград, клуб Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Никола Вапцаров
тел.: 0878/807997; 0886/297949
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.020167 N 23.101968 E
follow:

Вижте Дискотека Графити на по-голяма карта
Тази страница е посетена 4658 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти