ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Специализирана болница за рехабилитация***

Специализирана болница за рехабилитация*** в Петрич предлага отлични условия за балнеолечение и почивка

"Специализирана болница за рехабилитация" в град Петрич е чудесно място за отдих и пълноценна почивка. Тук ще бъдете заобиколени от свежест, от просторни зелени площи и чудесни алеи, по които да се разхождате. А самият хотел се разполага в зоната на национална спортна база „Цар Самуил“, в самото подножие на планина Беласица. Районът е изключително красив, природната красота е удивителна, въздухът е чист, а климатът – благоприятен. Тук ще откриете перфектните условия за прекарването на една истински пълноценна почивка и рехабилитация. Мястото е и съвсем подходящо за провеждането на спортни събития и тържества.

Условията за настаняване, които предлага комплексът, също са чудесни. Тук на разположение ще бъдат четири комфортни АПАРТАМЕНТА, както и още тридесет и девет уютни СТАИ. Двадесет и пет от стаите се наслаждават на ТЕРАСИ, гледащи към планината и басейна. Останалите четиринадесет помещения ще Ви предложат изглед към парка и стадиона. Предлаганите помещения със сигурност ще Ви осигурят нужния комфорт и удобства – стаите се радват на елегантно обзавеждане, а също и на съвременно оборудване. Във всички помещения например са поставени КЛИМАТИЦИ. На услугите Ви ще бъде и телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. Във фоайето на хотела пък ще имате достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

  "Специализирана болница за рехабилитация"подслонява и чудесен РЕСТОРАНТ. Неговият капацитет е представен от двеста и седемдесет места, разположени във вътрешността на заведението, както и още четиридесет на терасата. Тук ще бъде перфектното място, където да организирате сватбено тържество, празник, абитуриентски бал, фирмен банкет или пък частно парти. В заведението биват организирани и тематични вечери с ромска, гръцка и македонска музика, като музика на живо се изпълнява в петък и събота. Прекрасна е и кухнята, която заведението предлага. В богатото меню тук са включени апетитни ястия от българската и македонската кухня. За гостите е предвиден и ПАРКИНГ с четиридесет места.

Възможностите за спорт и забавление тук никак не са малко. На разположение например ще бъде СТАДИОН,а също и чудесна ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКА ПИСТА. Предвиден е и тренировъчен ФУТБОЛЕН ТЕРЕН, а на услугите Ви ще е и открита площадка за ХАНДБАЛ. Хотелът разполага и с открит и ДЕТСКИ БАСЕЙН, които в момента не функционират, поради ремонтната дейност, която тече. Но хотелът ще Ви предложи и още много начини, по които да прекарате времето си страхотно. Тук например се организират любопитни развлечения като РАФТИНГ по Струма, при това на около четиридесет километра от Кресненското дефиле. Почитателите на зимните спортове ще могат да се отдадат на СКИ – чудесният курорт Банско се разполага само на 110 километра. По време на разходката си из околността бихте могли да посетите интересни забележителности като Роженския манастир, Рупите, а защо не и град Мелник. Организирани биват и ежедневни ЕКСКУРЗИИ до някои от най-добрите морски курорти в Гърция като например Олимпиада, Орфино, Ставрос и др.

Почивката Ви в "Специализирана болница за рехабилитация" може да бъде и доста полезна за Вашето здраве. В Специализирана болница за рехабилитация гр. Петрич се извършват разноорбазни БАЛНЕОЛЕЧЕБНИ ПРОЦЕДУРИ като например КАЛОЛЕЧЕНИЕ и ВОДОЛЕЧЕНИЕ, на които бихте могли да се подложите. Извършва се и ФИЗИОТЕРАПИЯ и КИНЕЗИТЕРАПИЯ, а на разположение ще са и ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТИ. Благоприятен ефект ще има и топлолечението, включващо ПАРНА БАНЯ и САУНА.

"Специализирана болница за рехабилитация"Ви очаква!

болница Петрич, балнеолечение Петрич
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Петрич
адрес: ул. Стадионска 1
тел.: 0878/104141
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.sbrpetrich.com
GPS:41.38889 N 23.198836 E
follow:

Вижте "Специализирана болница за рехабилитация" на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1917 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти