ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща за гости Калчеви**

Къща за гости Калчеви** в Несебър е отлично място за почивка на море

Симпатичната Къща за гости „Калчеви“ ще откриете да се разполага на тиха уличка в очарователното морско градче Несебър. Отличната локализация на къщата ще Ви осигури нужното спокойствие. А също така, благодарение на разположението й, ще се възползвате и от лесен достъп до центъра на курорта. Наоколо ще откриете и множество приятни заведения и чудесни ресторанти. Недалеч има и красива алея с парк, където можете да се отдадете на приятни разходки край морето.

Къща за гости „Калчеви“ се радва и на отлични условия за настаняване. Тук на разположение на гостите ще бъдат удобни ДВОЙНИ СТАИ, уютни ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ, както и комфортен АПАРТАМЕНТ, в който биха могли да отседнат петима души. Предлаганите помещения се наслаждават на модерен интериор и чудесно оборудване.

На разположение в стаята си ще имате телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. Ще се радвате и на ХЛАДИЛНИК. В стаите поставени са и КЛИМАТИЦИ, а достъпни за използване ще са и КАНИ ЗА ТОПЛА ВОДА. Приятен е и изгледът, на който ще се наслаждавате от собствената си ТЕРАСА. Чистотата в стаите и къщата бива поддържана от КАМЕРИЕРКА. Гостите тук ще използват ютия и дъска за гладене.

Къщата наистина ще Ви предложи всичко нужно за прекарването на една спокойна и много приятна лятна ваканция. А и градът също ще Ви очарова. Прекрасната атмосфера и всички интересни забележителности в Старинният Несебър истински ще Ви впечатлят.

Нощуването в къщата започва с цени от 15 лева.

Заповядайте в Къща за гости „Калчеви“!

къща за гости Несебър
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Несебър
адрес: Георги С. Раковски 2
тел.: 0554/43265; 0899/861219; 0896/469817
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:42.660744 N 27.721234 E
follow:

Вижте Къща за гости Калчеви на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1352 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти