ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Гелов***

Семеен хотел в Берковица, осигуряващ отлични условия за почивка

Семеен хотел „Гелов“ е приятно място, където да прекарате една спокойна и изпълнена със забавления семейна ваканция. Ще откриете симпатичния хотел да се разполага в самия център на град Берковица. Той отваря вратите си през 2012 година и с удоволствие посреща и настанява гости в своите комфортни помещения.

На разположение в хотела биват двадесет на брой чудесни помещения. Дванадесет са уютните ДВОЙНИ СТАИ. Удобно ще се чувствате и избирайки някое от четирите СТУДИЯ. Определено комфортно ще бъде отсядането Ви, изберете ли някой от двата АПАРТАМЕНТА със спалня. В хотела се предлага и един двустаен апартамент. Той разполага с достатъчно пространство за настаняването на петима души.

АПАРТАМЕНТЪТ ще Ви осигури всички необходими Ви удобства. Така например ще се радвате на чудесна спалня, както и на просторна дневна. На разположение ще имате и кухненски кът. Можете да разчитате и на баня с вана, както и на две тераси, от който ще се наслаждавате на красив изглед.

СТАИТЕ в хотела предлагат на обитателите си чудени условия за отдих. Оборудването също е доста добро. На услугите Ви ще бъде телефон. Ще се радвате и на кабелна телевизия. Осигурен ще Ви бъде дори и ИНТЕРНЕТ достъп. Стаите се радват и на собствени ТЕРАСИ с чудесен изглед. Всички те разчитат и на модерно обзаведен санитарен възел.

Семеен хотел „Гелов“ предлага на посетителите се и други, допълнителни удобства и услуги. Винаги добре дошли ще бъдете в РЕСТОРАНТА. Той ще Ви очарова с елегантната си обстановка. Той разчита и на чудесна ЛЯТНА ГРАДИНА. Менюто пък е доста богато на апетитни ястия и вкусни специалитети. Красив е и изгледът към Врачанския Балкан, откриващ се от прелестната ПАНОРАМНА ТЕРАСА. Хотелът ще Ви предложи и възможността да разпускате в САУНА. Тук ще откриете и чудесни условия за провеждането на бизнес мероприятия и срещи. За целта оборудвана е специална КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА с място за тридесет души.

Гостите на хотела могат да се отдадат и на най-различни забавления. Приятен ще бъде планинският преход с високо проходим автомобил. Маршрутите за различни и доста живописни. Можете да се отдадете и на посещение и излет край „Хайдушките водопади“. Приятен ще е и пикникът, прекаран в подножието на връх Ком. Чудесно занимание са и разходките из околността. Тук можете да посетите доста интересни места като например римската крепост „Калето“. Хотелът може да се ангажира и с организирането на екскурзии.

Цените за нощуване ще откриете в сайта на хотела.

Семеен хотел „Гелов“ Ви очаква!

семеен хотел Берковица
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Берковица
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 983 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти