ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Къща ВиЯ**

Къща за гости ВиЯ е отличен избор за настаняване в Сапарева баня, сред лековития въздух на Рила

Симпатичната Къща за гости „Вия“ в Сапарева баня е чудесно кътче, където да прекарате приятно семейната си ваканция. Тук ще се намирате на отлично място – близо до центъра на очарователното градче. Къщата предлага на своите гости чудесни условия и доста елегантна обстановка.

Доста комфортно е настаняването тук. Легловата база на къщата е представена от тринадесет места. За отсядане тук са подготвени четири стаи, всяка от които разполага с по три легла. Помещенията се радват на стилен интериор, а и оборудването им също е отлично. Тук на разположение ще имате собствени баня/тоалетна. Стаите разчитат и на отделни входове и отопление. Гостите на къщата ще могат да използват кабелна телевизия, а също така и ИНТЕРНЕТ. Прекрасен ще е и изгледът от ТЕРАСАТА, на който ще се любувате.

Освен с комфортно настаняване къщата ще се погрижи за Вас, предлагайки Ви и добро настроение. За тази цел тук гостите се радват и на приятна МЕХАНА, разполагаща с прекрасна КАМИНА. На услугите Ви ще бъде и оборудван КУХНЕНСКИ БОКС, където ще можете да приготвяте вкусна храна.

Достъпно ще е и чудесни външно БАРБЕКЮ, което разполага и с голяма ФУРНА. Изключително местенце е пъстрата и доста свежа ЛЯТНА ГРАДИНА. Тя ще се превърне в любимото Ви място, където ще пиете кафето си. Гостите на къщата разчитат и на осигурено място за паркиране.

ЦЕНИ за настаняване:
Стая за двама: през цялата година: 40 лв.
Стая за трима:
от 15 септ. до 15 юни - 45 лв.
от 16 юни до 14 септ. - 60 лв.
Стая за четирима: през цялата година: 70 лв.
Цялата къща:
от 15 септ. до 15 юни - 180 лв.
от 16 юни до 14 септ. - 240 лв.


Къща за гости „Вия“ Ви очаква!

къща за гости Сапарева баня
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Сапарева Баня
адрес:
тел.:
GPS:42.290374 N 23.266444 E
follow:
Тази страница е посетена 932 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти