ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ресторант Градина

Ресторант Градина в Харманли е отличен избор за изкарване на приятни моменти в добра обстановка

На очарователна обстановка и изключително вкусни блюда ще се наслаждавате в симпатичния Ресторант „Градина“ в град Харманли. Заведението се радва и на отлично разположение. Ще откриете ресторанта на улица „Бенковска“ №46.

Тук ще се наслаждавате на спокойствие и отдих, а апетитните блюда и отлични питиета ще правят престоят Ви още по-приятен. Още на входа ще бъдете посрещнати от любезния персонал, който ще Ви настани удобно и ще Ви предложи питие. Бихте могли да изберете място във вътрешната част на заведението или пък да се настаните на открито в чудесната градина. Заведението би било добър избор за място, където да организирате фирмено или семейно събиране. Тържествата и приятелските срещи тук са винаги весели. Дори и малките гости на заведението се забавляват много. Можете да разчитате, че ще разполагате и с място, където да паркирате.

Очаровани ще останете от вкусните ястия и апетитни специалитети, които биват сервирани тук. Ресторантът с радост посреща гости за закуска, обяд и вечеря, като блюдата винаги са перфектни. Тук можете да се насладите на чудесна закуска. Разчитайте и на късна закуска. В заведението биват организирани и БЛОК МАСИ. Ако пък сте почитатели на БЪРЗАТА ХРАНА и ПОЛУФАБРИКАТИТЕ – и това ще Ви бъде осигурено. Разбира се, можете да се поглезите и с вкусни тънки ПАЛАЧИНКИ или пък с апетитен САНДВИЧ. В менюто на ресторанта присъстват и разнообразни предложения от ВЕГЕТАРИАНСКАТА КУХНЯ. Можете да поръчате и ХРАНА ЗА ВКЪЩИ. Ресторант „Градина“ предлага и своите КЕТЪРИНГ УСЛУГИ.

Заведението посреща гости всеки ден от 08:30 часа до 02.30 часа. Бихте могли да направите и предварителна резервация на посочения телефон. Не бива да се притеснявате и за цените – те са съвсем достъпни!

Заповядайте в Ресторант „Градина“!

ресторант Харманли
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Харманли
адрес: ул. Бенковска 46
тел.: 037/388583
GPS:41.927077 N 25.907862 E
follow:

Вижте Ресторант Градина на по-голяма карта
Тази страница е посетена 1157 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти