ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Premium cafe Bar

Чудесно кафене в Благоевград за отпускаща почивка с ароматно кафе в ръка в самия център на града

Елегантният Кафе-бар „Премиум“ е новата атракция за град Благоевград. Симпатичното заведение се разполага на партера в „Largo Mall”. Тук ще се радвате на зеленината, която ще Ви обгръща, както и на красивите фонтани, до които ще се разполагате.

Кафе-бар „Премиум“ се радва на доста модерен дизайн, гарантиращ комфорт на гостите. Заведението е с капацитет от двадесет и четири места на терасата, както и още четири места на бара. Тук ще Ви бъдат предложени и най-различни висококачествени питиета, измежду които да избирате.

В заведението предложени ще Ви бъдат всякакви АЛКОХОЛНИ ПИТИЕТА като започнем с кубински ром, качествено уиски, бърбън и отличен скоч. Можете да се спрете и на джин, водка, а защо не на коняк или пък на текила. Предлага се и бира, както и най-различни шотове. В менюто тук присъстват и Пломари, Кампари, както също и Бейлис. Изкушаващи са и топлите, класическите и кубинските коктейли. Естествено, заведението ще Ви предложи и БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ. Насладете се на натурални сокове и прясно изцедени фрешове. Предложени ще Ви бъдат и газирани напитки, млечни шейкове, чудесни безалкохолни коктейли, както и страхотно кубинско кафе.

Но предложенията на Кафе-бар „Премиум“ не спират до тук. Заведението се гордее и с богат асортимент от КУБИНСКИ ПУРИ и различни аксесоари за пушене. Тук ще се радвате и на приятна кубинска музика, както и на отлично настроение.

Заведението Ви очаква всеки ден от 08:00 часа до 22:00 часа.

Заповядайте в Кафе-бар „Премиум“!

кафене Благоевград, кафе Благоевград
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Благоевград
адрес: ул. Тодор Александров 2, Largo Mall, партер
тел.: 0886/663014
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.kalimancaribe.com
GPS:42.020544 N 23.100453 E
follow:

Вижте Premium cafe Bar на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3302 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти