ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Колев Строй ЕООД

Колев Строй ЕООД е строителна фирма в Гълъбово, която ще се заеме със строителството на вашия обект от основата до покрива. Има и собствен цех за дограма.

„Колев Строй“ ЕООД ще Ви предложи своите услуги, свързани със строителството и производството на висококачествена дограма.

Компанията извършва строителство на всякакви жилищни сгради, вили, къщи, както и строителство на промишлени сгради.Можете да разчитате, че фирмата ще се заеме цялостно с поставената задача, като извършва строежите от основи до ключ!

Екипът, който фирма „Колев Строй“ ЕООД е сформирала, е съставен от квалифицирани професионалисти, които ще се заемат отговорно със своята дейност. Материалите, използвани при строителството, са винаги с отлично качество.

Компанията ще Ви предложи и услуги, свързани с производството на дограма. Фирма „Колев Строй“ ЕООД разполага и със собствена линия за стъклопакети. Бихте могли да разчитате на качествени двойни и тройни стъклопакети. Достъпни са и различни видове стъкла, както и разнообразна цветова гама.

Доверете се на специалистите от „Колев Строй“ ЕООД!

дограма Гълъбово, строителна фирма Гълъбово
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Гълъбово
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1665 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти