ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Семеен хотел Габи***

Семеен хотел Габи*** в Пловдив е място, подходящо за отсядане при бизнес пътуване или туристическа разходка

Приятно място за отдих и почивка в очарователния град Пловдив е симпатичният Семеен хотел „Габи“. Ще го откриете да се разполага в сърцето на красивия парк „Отдих и култура“, точно срещу MALL PLOVDIV. Двеста метра ще Ви делят от Гребната база, както и от стадион „Пловдив“ и тенис кортовете в Спортен комплекс. Локализацията на хотела действително е доста добра. Тя ще Ви осигури бърз и доста лесен достъп до центъра на града, както и до всички интересни негови забележителности.

Тризвездният Семеен хотел „Габи“ представлява уникално съчетание между лукс и изтънченост. Той е симбиоза от спокойствие и дискретност. А прекрасната атмосфера се допълва идеално от безупречното обслужване от страна на персонала. Комфортът Ви ще бъде гарантиран от чудесните помещения, предвидени за настаняване.

Гостите могат да избират измежду осем чудесни ДВОЙНИ СТАИ и два уютни АПАРТАМЕНТА.

Помещенията са обзаведени доста елегантно. Всяка стая е изпълнена по индивидуален интериорен проект и се радва на собствено цветово оформление. Комфортно ще се чувствате в което и да е от помещенията. В стаята Ви ще има поставен LCD телевизор, на който да гледате сателитна телевизия. Ще разчитате и на високоскоростен ИНТЕРНЕТ. Можете да използвате и личен СЕЙФ. На услугите Ви ще са радио часовник, както и телефон и мини бар. Стаите разчитат на отопление и КЛИМАТИЗАЦИЯ.

Разнообразието от услуги е наистина голямо. Хотелът ще Ви предложи качествено питие в ЛОБИ БАРА. На разположение е и удобна ЗАЛА ЗА ЗАКУСКА. Гостите ще бъдат поканени и в релакс центъра, където да разположение ще са САУНА, както и СОЛАРИУМ. Можете да се отдадете и на приятен МАСАЖ. В хотела се помещава и ЕНОТЕКА. Предлагат се и РЕНТ-А-КАР услуги, а възможни за осъществяване са и ТРАНСФЕРИ. Много интересни и приятни са СИТИ-ТУРОВЕТЕ, които ще ви разкрият цялото очарование на града.

Цените за нощуване тук можете да разгледате в сайта на хотела.

Заповядайте в Семеен хотел „Габи“!

семеен хотел Пловдив
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Пловдив
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 688 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти