ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Вила Калина**

Вила Калина** в Свети Влас е очарователна къща за гости, предлагаща отлични условия за добра почивка на море

Приятно място за отдих и почивка сред красотата на Свети Влас е симпатичната Вила „Калина“. Тя се разполага на южния склон на Стара планина и се радва на чудесен изглед към Черно море. Ще откриете вилата във все още незастроен и спокоен квартал на Свети Влас, радващ се на непосредствената близост на Слънчев бряг.

Вилата представлява чудесна ТРИЕТАЖНА ПОСТРОЙКА, подслоняваща пет чудесни самостоятелни стаи, всяка от които съвсем комфортна.
На първия етаж се разполага удобно СТУДИО, предлагащо на своите обитатели собствена кухня.
Вторият етаж на вилата подслонява две комфортни ТРОЙНИ ПОМЕЩЕНИЯ. Те разчитат на просторна ТЕРАСА, гледаща към Черно море. А едната от стаите се радва и на втора тераса с изглед към планината.
На третия етаж отново се разполагат две стаи, но по-малки. Те могат да подслоняват по ДВАМА ДУШИ. Стаите също разполагат с голяма ТЕРАСА, разкриваща изглед към целия залив. Оттук добре ще виждате старинната и новата част на очарователния Несебър, както и Слънчев бряг.

На всеки от етажите в къщата се разполагат баня и тоалетна. Ще откриете и ютии и дъски за гладене, както и сешоари. Стаите са обзаведени индивидуално и със сигурност всички ще Ви накарат да се почувствате истински комфортно. На разположение ще имате гардероб, а също така и тоалетка с огледало. Можете да разчитате и на телевизор, предлагащ Ви цифрова телевизия. В стаите поставени са и КЛИМАТИЦИ. По всяко време ще имате и достъп до WI-FI ИНТЕРНЕТ.

Вилата се радва и на чудесен, ПРОСТОРЕН ДВОР от 420 кв.м, обграден от висока ограда. Тук е построена доста голяма, а и напълно оборудвана външна КУХНЯ. Тя предлага и маси и столове, достатъчни за да настанят всички гости на къщата. В кухнята ще откриете всякакви уреди и пособия. Така например можете да разчитате на ДВА ХЛАДИЛНИКА С ФРИЗЕР. Осигурени са и ДВА ГАЗОВИ КОТЛОНА, както и фурна, предлагаща електрически котлони. На услугите Ви ще е и МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА, както и ФРИТЮРНИЦИ. Предоставена ще Ви е и КАФЕ МАШИНА, както и СОКОИЗСТИСКВАЧКА. На лице е и пълен набор от посуда. Определено удобство представлява и наличието на телевизор с цифрова телевизия. И тук ще разчитате  на ИНТЕРНЕТ.

Пред вилата, близо до кухнята, ще откриете чудесен овален БАСЕЙН. Той е с дължина 3,5 метра и дълбочина от 0,9 метра. Край него се разполагат пет шезлонга с чадъри. Зад къщата пък се разполага действащ КЛАДЕНЕЦ, както и голямо и много удобно БАРБЕКЮ с маса и ъглови ПЕЙКИ. До него се простира ЗЕЛЕН ТЕРЕН, където е разположена чудесна ДЕТСКА КЪЩИЧКА пълна с играчки. Можете да бъдете сигурни, че тук малчуганите ще се забавляват много. Пред портала на дворното място се разполага и осветен терен, където могат да бъдат паркирани три-четири автомобила.

Удобство за гостите тук ще представлява дори и самото разположение на вилата. Най-близката автобусна спирка, свързваща Свети Влас със Слънчев бряг и Несебър, се разполага на седемстотин метра. Болница ще откриете на два километра. Близкият плаж е отдалечен на хиляда и двеста метра, а планината ще бъде на около петстотин. От центъра на Свети Влас Ви делят два километра, а от този на Слънчев бряг – четири. Край вилата се разполагат супермаркети и чудесни заведения и ресторанти.

Заповядайте във Вила „Калина“!

къща за гости Свети Влас, вила Свети Влас
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Свети Влас
адрес: комплекс Зорница
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 976 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти