ФИРМЕН ПРОФИЛ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Ай Ен Екс ЕООД

Ай Ен Екс ЕООД /INX/ - ремонт и хидроизолация на покриви във Враца

Компанията „Ай Ен Екс“ ЕООД представлява частна българска фирма. Тя предлага своите услуги, свързани с проектирането, както и с доставката, монтажа, а също и гаранционното обслужване, на различни системи от топлоизолационни и хидроизолационни материали, използвани за сгради и съоръжения. Собственик, както и управител на фирмата, е Ивайло Симеонов.

Много са причините, поради които фирма „Ай Ен Екс“ ЕООД е една от утвърдените и една сред най-успешните фирми, изпълнители на хидро- и топлоизолационни системи. Само за период от две години (2010-1012 г.) компанията е положила над сто и двадесет хиляди квадратни метра хидроизолации. А специалисти от компанията извършват оглед на мястото, след което преценяват кой би бил най-подходящият тип изолация в случая. Освен това фирмата гарантира от 5 до 15 години качество на извършената работа, като периода зависи от материала, с който обектът е бил изпълнен.

При производството на хидро-, а също и на топлоизолации, фирма „Ай Ен Екс“ ЕООД винаги използва продуктите на водещи в областта производители.

Услугите, които компанията ще Ви предложи, също са най-разнообразни, като например:
- Хидро-, топло-, шумоизолация;
- Метални обшивки и конструкции;
- Цялостен, а също и частичен ремонт, на покриви с битумни, керамични, бетонни керемиди, а също и ремонт на отводнителни системи на покриви.

ремонт покриви Враца, хидроизолация Враца
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Враца
адрес:
тел.:
follow:
Тази страница е посетена 1617 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти