ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
МединаВет ЕООД

МединаВет - ветеринарна клиника и зоомагазин във Велико Търново, грижещ се за здравето на Вашите домашни любимци

„МединаВет“ e ВЕТЕРИНАРНА АМБУЛАТОРИЯ  и  ЗООМАГАЗИН,  намиращи се на адрес Велико Търново, улица „Мальовица“ №4. Клиниката е открита и действа от вече над три години. Тук ще откриете най-добрите специалисти, които да полагат грижи, за лечението и профилактиката на Вашия домашен любимец, както и полезни съвети.

В клиника „МединаВет“ практикува доктор Здравко Димитров. Той е специалист в областта на вътрешните болести, акушерство и гинекологияи и хирургия, а също и дерматология. Д-р Здравко Димитров е завършил ветеринарен техникум през 1989 година, а през 1998 година се дипломира със специалност „Ветеринарна медицина“ в „Тракийски университет“ – Стара Загора. Той има единадесет години стаж в областта, като има богат опит с дребни домашни любимци, а също и с по-едри селскостопански животни. Практикувал е и 8 години като участъков лекар.

Помощник-специалист, а също и консултант в клиниката е Елисавета Димитрова.

Във Ветеринарна клиника „МединаВет“ освен традиционните методи се  използва и  така нареченото „щадящо лечение“. За целта е използването на минимално количество лекарства, за да не се претоварва организмът, с идеята лечението да бъде максимално ефективно. В някои от случаите се използват и билколечение и фунгилечение, в зависимост от спецификата на заболяването.

Тук ще получите най-добрите съвети за правилното хранене и отглеждане на Вашият домашен любимец от най-ранна възраст, като за целта МединаВет разполага с богата гама от продукти. Използват се храни на водещи фирми. Работим с профилактичните и лечебни храни на: ROYAL CANIN, HAPPY DOG, HAPPY CAT, VIRBAC, TRAINER, BRIT, ANIMONDA, MATISSE, ECOPET, OK CAT, VERSELE LAGA и с аксесоарите на FERPLAST, PAPILLON и хранителните добавки на BEAPHAR, VERSELE LAGA , GREEN WORLD и NUTRILITE.


Заповядайте в „МединаВет“!

ветеринарна клиника Велико Търново, зоомагазин Велико Търново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Велико Търново
адрес: ул. Мальовица 4
тел.: 0889/592299
e-mail:[javascript protected email address]
GPS:43.082861 N 25.620562 E
follow:

Вижте Медина Вет ЕООД на по-голяма карта
Тази страница е посетена 4429 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти