ФИРМЕН ПРОФИЛ ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ ГАЛЕРИЯ КОМЕНТАРИ НА ПОТРЕБИТЕЛИ
Комплекс Кралско село***

Комплекс Кралско село*** е отличен хотел в с. Стефаново, сред чистата природа край яз. Стефаново

Хотел "Кралско село" е симпатично и доста спокойНо място, където да отседнете и да се насладите на приятна почивка. Хотелът се разполага в красивото ни село Стефаново. Можете да бъдете убедени, че локализацията ще Ви гарантира спокойствие, както и възможност да се насладите на очарованието на природата и околността.

Помещенията, предлагани за настаняване тук, са различни. Бихте могли да предпочете да отседнете в стандартна ДВОЙНА СТАЯ като от този вид налични са три помещения. Страхотна е и обстановката в ТРОЙНИТЕ СТАИ, които пък са пет на брой. Сред предложенията има и три ЛУКСОЗНИ СТАИ. Чудесно ще се чувствате и в ЛУКСОЗНИЯ VIP АПАРТАМЕНТ. Всички помещения се гордеят с много стилен интериор, а също и с модерно оборудване.

Действително, удобствата, осигурявани тук, ще Ви осигурят нужния ви комфорт. Предоставен ще Ви бъде телевизор, на който да гледате кабелна телевизия. Можете да използвате и кабелен, а също така и безжичен ИНТЕРНЕТ. В стаята Ви ще има и поставен МИНИ БАР. А целият комплекс е напълно КЛИМАТИЗИРАН.

На разнообразни удобства ще се радвате и извън стаите си. През летния сезон например бихте могли да се порадвате на прохладата на открития БАСЕЙН. Неговата кристално чиста прегръдка със сигурност ще Ви освежи в летните дни. Друго немалко предимство е наличието на СПА ЦЕНТЪР. В него бихте могли например да се порадвате на релакс в САУНАТА. В комплекса ще откиете и абсолютно оборудван ФИТНЕС ЦЕНТЪР, където необезпокоявани ще можете да тренирате и да поддържате форма.

Чудесен е и РЕСТОРАНТЪТ, с който хотелът може да се похвали. Неговата елегантна визия определено ще Ви впечатли. Очаровани ще останете и от великолепната кухня, която заведението предлага, като голяма част от специалитетите са приготвени с продукти от градините на комплекса. Менюто тук е пълно с разнообразни апетитни специалитети, кой от кой по-вкусни.

В хотела се подслонява и оборудвана КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА. В нея могат да се провеждат семинари, конференции, обучения, работни срещи, симпозиуми и въобще всякакви професионални мероприятия.

Хотел "Кралско село" ще Ви очаква!

хотел с. Стефаново
Няма коментари на потребителите
Можете да се свържете с нас чрез следната форма за контакти:
Име: *
E-mail: *
Телефон / GSM:
Съобщение: *
СПАМ защита:
Код: *
Полетата означени със звездичка са задължителни!
град: Радомир
адрес: с. Стефаново
тел.: 0876/192626; 0876/735731; 0876/735737
e-mail:[javascript protected email address]
web:www.kingsvillage.eu
GPS:42.484702 N 23.042246 E
follow:

Вижте Комплекс Кралско село на по-голяма карта
Тази страница е посетена 3761 пъти.
 
Firmen-katalog.bg, 2021 Начало Общи условия За нас Участие Реклама Контакти